CHICK FIGHT! / Pogledajte brutalnu masovnu uličnu tučnjavu slavnih američkih košarkašica. Klub im je zbog ovog incidenta odmah dao otkaze

Image

Amerikanci pišu kako je tučnjava započela zbog ružnog komentara na račun Williams

7.10.2021.
9:58
VOYO logo

Slavna All-star košarkašica WNBA ekipe Atlanta Dream, Courtney Williams, dospjela je u središte velikog skandala nakon što je sama objavila snimku brutalne tučnjave, koju je kasnije izbrisala.

Incident se dogodio u svibnju ove godine, ali snimka je u javnost dospjela ovog vikenda kada ju je Williams objavila. Na snimci, koja traje dvije minute, vidi se brutalna ulična tučnjava u kojoj su sudjelovale tri košarkašice Atlanta Dreama, a odvija se ispred jednog kamiona za pripremu brze hrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanci pišu kako je tučnjava započela zbog ružnog komentara na račun Williams, koja je na snimci najagresivnija u tučnjavi. Dakako, reakcija iz kluba bila je veoma brza i Williams, kao i njezina suigračica Crystal Bradford dobile su otkaz, dok se treća sudionica Kalani Brown izvukla bez drastičnih posljedica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Williams je pokušala objasniti svoju stranu priče, ali izazvala je još veći skandal jer je ispalo kako je klub znao za incident, ali nije reagirao sve dok video nije dospio u javnost.

''Ponašanje na snimci je neprihvatljivo i ne odražava vrijednosti ove organizacije'', poručili su Atlante nakon što je snimka dospjela u javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo