nba liga / Sjajan niz: fenomenalni Bojan Bogdanović ruši rekorde i nastavlja impresionirati

Sinoć je predvodio Wizardse do pobjede protiv Phoenix Sunsa

8.3.2017.
9:55
VOYO logo

Bojan Bogdanović preporodio se otkako je iz Brooklyn Netsa došao u redove Washington Wizardsa. Sinoć je predvodio Wizardse do pobjede protiv Phoenix Sunsa, pritom srušivši rekord kluba. U probrano društvo petorice igrača koji su u karijeri postigli minimalno 30.000 koševa u NBA sinoć se kao prvi stranac pridružio Dirk Nowitzki. Russell Westbrook ostvario je učinak karijere, ali su Thunderi ponovno izgubili..., piše Sportnet.

Bojan Bogdanović igra košarku života u Washingtonu! Sinoć je u pobjedi Washington Wizardsa u gostima kod Phoenix Sunsa 131:127 srušio rekord kluba pogodivši 16 od 16 slobodnih bacanja. Nitko u povijesti franšize nije ubacio sto posto slobodnih bacanja, a da ih je ukupno bilo više od 15. Trenutno je na 33 pogođena uzastopna slobodna bacanja što je najviše među aktivnim nizovima u NBA. Još je jednom predvodio Wizardse i potvrdio kakvu su sjajnu akviziciju napravili u glavnom gradu SAD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan je u 29 minuta na parketu ubacio 29 koševa (16/16 za 1, 2/3 za 2, 3/6 za 3), uz čak devet skokova, i tako predvodio Wizardse do pobjede u čudnoj utakmici u kojoj su Wizardsi ispucali čak 53 slobodna bacanja, što je rekord ove sezone u NBA. Pogodili su ih 42.

"Igramo četiri utakmice u pet dana i moramo biti fokusiraniji. Igrao sam puno čudnih utakmica u Europi, ali ovo je bila jedna zaista čudna utakmica. Previše je bilo uspona i padova", rekao je Bogdanović nakon pobjede protiv Sunsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na Sportnetu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo