nba liga / Šarićevi Sixersi se vratili na gubitničke staze, Bogdanović slavio protiv Bendera

Image

Dario Šarić je bio solidan sa 12 koševa, dok su Brooklyn Nets Bojana Bogdanovića sa 122-104 nadigrali Phoenix Sunse Dragana Bendera

13.11.2016.
10:10
VOYO logo

Nakon što su u petak stigli do prve ovosezonske pobjede, Philadelphia 76ers su sinoć upisali još jedan poraz, a Dario Šarić je bio solidan sa 12 pogodaka, dok su Brooklyn Nets Bojana Bogdanovića sa 122-104 nadigrali Phoenix Sunse Dragana Bendera

Philadelphia je, nakon prve pobjede ove sezone koju je jučer ostvarila protiv Indiane, opet upisala poraz. Sinoć su ih sa 117-96 svladali Atlanta Hawks. Šarić je ubacio 12 koševa, od čega 10 u prvom poluvremenu, uz sedam skokova i jednu asistenciju u 27.39 minuta koliko je proveo na terenu.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sixers su stvorili prednost od 27-23 u prvoj četvrtini. Atlanta je otvorila drugu četvrtinu serijom od 14-2 zahvaljujući čemu su stigli do prednosti od 59-48 na poluvremenu. Pet puta u trećoj četvrtini Sixers su mogli doći do vodstva, ali nisu uspjeli.

Najbolji strijelac Philadelphie bio je Jahlil Okafor sa 18 pogodaka dok je Atlantu predvodio Tim Hardaway sa 20 pogodaka i tri skoka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan Bogdanović je u pobjedi svoje momčadi odigrao 30:39 minuta i zabio sedam koševa uz pet skokova te dvije asistencije. Njegov suigrač u Brooklynu, Amerikanac s hrvatskom putovnicom Justin Hamilton je dodao također sedam koševa. Dragan Bender je za Phoenix igrao samo 7:38 minuta i u tom je razdoblju ubacio pet koševa uz jedan skok. 

Najučinkovitiji igrač utakmice bio je Rondae Hollis-Jefferson koji je zabio 20 koševa uz 13 skokova i odveo tako Brooklyn Netse do prve pobjede u gostima. SeanKilpatrick je ubacio 19 koševa i devet skokova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nets su imali prednost od 102-100 nešto više od četiri minute do kraja, ali su onda zabili sljedećih 17 koševa što je za Phoenix bilo nedostižno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo