ŠARIĆ SE POKLONIO SUIGRAČU: / 'Svi se pitamo može li Đuro promašiti'

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Hrvatski košarkaši u ponedjeljak imaju dan odmora, dobro će im doći nakon iscrpljujućeg poraza protiv Grka i uoči sutrašnje utakmice s Makedoncima u 3. kolu Eurobasketa.

7.9.2015.
20:10
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Makedonci su prije četiri godine bili hit EP-a, ali danas su daleko od te momčadi. No, izbornik Velimir Perasović upozorava:

Perasović: Utakmica iz kategorije 'moramo dobiti'

"Vrlo teška utakmica, jer spada u kategoriju onih koje moramo dobiti. Makedonci su čvrsti ispod koša, a šutiraju i puno trica. Tu uvijek postoji opasnost, jer možeš otići i na +10, ali oni se brzo vrate, što su pokazali i protiv Grčke."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitno je hoće li hrvatski izbornik koristiti Bojana Bogdanovića, koji je i s potresom mozga, imao silnu želju zaigrati protiv Grka. Srećom, prevladao je razum, ali Bojan se ipak ukazao u Areni u dresu reprezentacije, ali nije nastupio.

Image
VELIKO TVRDOGLAVO SRCE: /

Babo pobjegao iz hotela i naživcirao Perasovića i društvo

Image
VELIKO TVRDOGLAVO SRCE: /

Babo pobjegao iz hotela i naživcirao Perasovića i društvo

Šarić aktivan na Facebooku

Čekajući Makedoniju, neki se reprezentativci dobro zabavljaju na društvenim mrežama, pokazujući da nisu slomljenog duha nakon poraza protiv Grka. Tako je Dario Šarić oduševljen igrom Krune Simona na Facebooku napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dečko s Britanca igra turnir života, tek u 27. godini napustio je Hrvatsku i sve se vratilo... Ponekad se pitamo može li Đuro promašiti?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukić: Trebamo se psihološki oporaviti

Roko Leni Ukić odigrao je sjajno protiv Grka, ali na kraju pokazalo se da to nije bilo dovoljno protiv momčadi koja je među favoritima ovog prvenstva.

"Treba se oporaviti nakon psihološki teškog poraza. Makedonci nisu kvalitetni kako Grci, čak niti kao Slovenci, ali igraju atipičnu košarku sa četiri vanjska igrača i ako te uvedu u svoj ritam, mogu biti nezgodni. Moramo protiv njih na vrijeme staviti stvari na svoje mjesto", smatra Ukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer smo pokazali da možemo igrati bez dva jaka igrača , ako ponovimo obranu, želju i motiviranost, sljedeće tri utakmice ne bismo trebali dovesti u pitanje. No, iz iskustva znamo da imamo problema protiv nominalno lošijih ekipa, moramo sve ozbiljno shvatiti i ukoliko bude tako, ne moramo se za ništa bojati", dodao je Ukić.

Rudež: Svatko je spreman iznenaditi

"Makedonci nisu bezazleni i mogu prouzročiti dosta problema. Nizozemci su pobijedili Gruziju, svatko je spreman na iznenađenje, ali ako budemo igrali jako od prve sekunde, očekujemo pobjede u preostale tri utakmice, kazao je Damjan Rudež.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo