ŠARIĆ PROGOVORIO O TEŠKOJ SEZONI, A ONDA JE DOŠLA NA RED HRVATSKA: / 'Nadam se da su crni dani iza nas...'

Image
Foto: Screenshot/RTL

Nada se da neće opet mijenjati klub

13.6.2019.
23:10
Screenshot/RTL
VOYO logo

Iza hrvatskog košarkaškog reprezentativca DarijaŠarića teška je sezone u NBA ligi. Taman kad se privikao na život u Philadelphiji klub ga je proslijedio u Minnesotu.

"Ovu sezonu želim što prije zaboraviti. Nisam prezadovoljan. Ovo mi može biti motivacija da iduće godine dobijem veću minutažu. Nisam dobro reagirao na promjenu. Sad sam se tamo se ustalio i nadam se da će mi biti lakše ukoliko tamo ostanem. U NBA ligi nikad se ne zna. Jedan dan ste tu, a sutra ste u drugoj ekipi. Promijeni vam se život u milisekundi. Zasad ostajem tamo i vidjet ćemo što će biti u budućnosti“, kazao je Šarić za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čuo se s izbornikom

Reprezentacija se nije uspjela kvalificirati na Svjetsko prvenstvo što je kulminiralo smjenom DraženaAnzulovića i dolaskom VeljkaMršića na klupu.

"Već sam se čuo s izbornikom. Našli smo se i popričali. Malo je sve to ružno izgledalo kad su se ljudi koji su u košarci natezali preko novina. Nadam s da ćemo sljedeći ciklus, ako budemo svi na okupu, dobro odraditi i napraviti neki rezultat“, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo