ŠARIĆ ODIGRAO JEDNU OD NAJBOLJIH UTAKMICA SEZONE: / Antetokounmpo monstruoznom partijom za 22 minute raspametio NBA ligu

Image
Foto: Profimedia

Jedna od najboljih predstava Darija Šarića za Sunse od kad igra za njih

3.12.2019.
7:59
Profimedia
VOYO logo

Tri hrvatska košarkaša u noći s ponedjeljka na utorak po hrvatskom vremenu izašla su na NBA parkete. Dario Šarić je, počevši u petorci, za svoj Phoenix Suns odigrao jednu od najboljih utakmica ove sezone. U pobjedi Sunsa nad Charlotte Hornetsima 109:104 Šarić je za 32.03 minuta na parketu Spectrum Centra ostvario double-double učinak od 16 poena i 10 skokova. To mu je ukupno treći dvostruki učinak ove sezone.

Image
DONČIĆ I JAMES IMALI SVOJ MALI PRIVATNI ŠOU: /

Napravili su spektakl u Los Angelesu u međusobnom 'ratu' za triple-double

Image
DONČIĆ I JAMES IMALI SVOJ MALI PRIVATNI ŠOU: /

Napravili su spektakl u Los Angelesu u međusobnom 'ratu' za triple-double

Šarić bio najbolji skakač svoje momčadi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić je bio najbolji skakač svoje momčadi, ukupno drugi u utakmici iza HornetaBismacka Biyomboa s 11 skokova. Do pobjede su Sunsi došli zahvaljujući sjajnoj seriji u posljednjoj minutu od 12-0, kojom su došli do slavlja. Najbolji strijelci u pobjedi Phoenixa Kelly Oubre Jr. i DevinBooker s 23 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rubio podijelio 13 asistencija

Španjolski veteran Ricky Rubio za Sunse je ostvario učinak od 13 asistencija, najviše u susretu i 9 poena. Marvin Williams bio je najefikasniji strijelac s 22 poena, 5 skokova i 8 dodavanja. Što se tiče Šarića, on je sad na prosjeku od 10.9 poena i 7,2 skoka i 2 dodavanja po susretu. Sažetke utakmice možete pogledati - OVDJE.

Babo zabio samo 9 poena

Bojan Bogdanović za svoj Utah Jazz nije imao tako dobru noć poput Šarića. On je u porazu svoje momčadi na gostovanju u Philadelphiji 103:94 za 32.26 sekundi ubacio tek 9 poena (trica 1-5), što mu je najlošija partija ove sezone i prva utakmica u kojoj je ostao ispod 10 poena. Kako mu je ovo druga utakmica za redom u kojoj je išao debelo ispod svog ovosezonskog prosjeka, tako je Babo pao u ukupnom prosjeku po poenima. Također, Al Horford posramio je Bogdanovića u trenutku kad je Hrvat išao na zakucavanje, a Horford ga je blokirao. To možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je na 20.9 poena, 4,4 skoka i 2.1 asistencije po susretu. Kratke sažetke utakmice Jazza i 76-ersa možete pogledati - OVDJE.

Bucksi ostvarili 12 uzastopnu pobjedu u ligi

Milwaukee Bucks Dragana Bendera ostvarili su i 12 uzastopnu pobjedu u prvenstvu, najviše u NBA ligi ove sezone od svih momčadi. Ovog su puta na svom parketu bili bolji od New York Knicksa s 132:88. Najzaslužniji za pobjedu bio je aktualni MVP lige Giannis Antetokounmpo, koji je odigrao monstruoznu utakmicu. Ugledni američki NBA Yahoo piše kako je grčki košarkaš ostvario rekord, jer je za 14 minuta provedenih u igri već imao double-double učinak. Na kraju se zaustavio na 29 poena i 15 skokova za 21.58 minuta igre. Također, on je sad vodeći košarkaš lige po double-double učincima, jer ih je do sad ostvario čak 20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledam ga kako vodi ove momke. Impresivan je. NBA liga u dobrim je rukama, to je sigurno. U dobrim je rukama kad imaš takvog igrača koji predvodi NBA karavanu na vrhu sa svojim učincima", kazao je nakon utakmice trener Bucksa David Fizdale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bender ubacio 3 poena

Također, Bucksi su drugi put zaredom pobijedili s najmanje 40 poena razlike. U prošlom su susretu deklasirali Hornetse sa +41, ovog puta Knickse sa +44 koševa razlike. To je ukupno peti put da se dogodilo u NBA ligi u povijesti. Vrijedi spomenuti kako je Giannis Antetokounmpo proglašen za najboljeg igrača Istoka proteklog tjedna s prosjekom od 34.8 poena, 11.3 skokova i 4 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragan Bender igrao je 13.25 i ubacio 3 poena uz skok, dodavanje i blokadu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Charlotte Hornets - Phoenix Suns 104-109 (Dario Šarić je odigrao 32 minute za Phoenix, zabio je 16 koševa i upisao deset skokova, dvije asistencije i jedan blok) Philadelphia 76ers - Utah Jazz 103-94 (Bojan Bogdanović je odigrao 33 minute za Utah, zabio je devet koševa i upisao dva skoka) Atlanta Hawks - Golden State Warriors 104-79 Memphis Grizzlies - Indiana Pacers 104-117 Milwaukee Bucks - New York Knicks 132-88 (Dragan Bender je odigrao 13 minuta za Milwaukee, zabio je tri koša i upisao jedan skok, jednu asistenciju i jedan blok) Sacramento Kings - Chicago Bulls 106-113

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo