osjećao se loše / Šarić nakon poraza protiv Hawksa: 'Bio sam uzbuđen zbog svakog šuta, ali znaš prijatelju, nekad te ne ide'

Image
Foto: AP

'Spreman sam preuzeti odgovornost, ali stvarno sam se trudio'

30.3.2017.
12:07
AP
VOYO logo

Noćas su 76ersi upisali poraz protiv Atlanta Hawksa, a Dario Šarić ubacio je 15 poena uz sedam skokova, četiri asistencije i dobru obrambenu rolu. Nakon utakmice, Šarić se dotaknuo broja utakmica u NBA ligi i Europi te istaknuo kako se osjeća loše zbog poraza i svoje šuterske večeri, piše Sportnet.hr.

”Velika je razlika u broju utakmica dok sam igrao u Efesu i sada tu. Osjećam se jako, jako loše. Bio sam uzbuđen zbog svakog šuta, ali znaš prijatelju, nekad te ne ide. Treba promijeniti neke sitnice, trebao sam možda zabiti neko lagano polaganje i donijeti momčadi nekoliko poena, možda bi tako i pobijedili. Spreman sam preuzeti odgovornost, ali stvarno sam se trudio. Pokušavam se i odmoriti, ali nekad ni to ne ide. Vama novinarima je to možda teško za shvatiti, ali to se događa u sportu. Pogotovo kada imate mladu momčad kao što je naša, potreban nam je odmor i oporavak. Danas smo igrali s osam igrača i to je teško.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE JOŠ:

>> Šarić među boljim pojedincima u porazu Sixersa: Hezonja izveo zakucavanje koje će se još dugo ponavljati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se Šarić i na tijek susreta, upitan je o skakačkoj bitki Holmesa i Howarda i pohvalio svog suigrača koji je ostvario rekord karijere.

”Howard je nešto teži od Holmesa i to mu je sigurno bio problem. Ali svi znamo kako Richaun igra, može šutirati trice, bori se u napadu i u obrani. On je naš glavni igrač u skoku, u tome je jedan od najboljih igrača u ligi. Uz takve igrače imamo više šanse za pobjedu. Kao što sam i rekao, da smo danas imali više igrača, možda se moja loša utakmica ne bi primijetila. Mlad sam, cijela momčad je mlada i zaslužujemo pohvalu”, piše Sportnet.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo