Neopisivi talent: Bio je peti u Hrvatskoj, a sad je četvrti u Europi?!

Menadžeri su odlučili.

22.10.2013.
20:15
VOYO logo

Dražen Petrović bi ovoga utorka proslavio 49. rođendan da se nije dogodila tragična prometna nesreća na njemačkoj autocesti 7. lipnja 1993. godine. Bio je najbolji europski košarkaš svih vremena, legenda koja i danas nema dostojnog nasljednika u Hrvatskoj, ni u Europi.

Jedini kojega bi tek poneki novinar u ovih posljednjih 20 godina pokušao usporediti s Draženom je Dario Šarić, mladi igrač Cibone i velika nada hrvatske košarke. Iako smatramo da su usporedbe Šarića i Dražena besmislene i nepotrebne, upravo je Dario ovih dana primio veliko priznanje, i to iz najjače lige svijeta – sa samo 19 godina proglašen je četvrtim najboljim igračem Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Generalni menadžeri NBA lige su najboljim igračem izvan NBA lige proglasili 22-godišnjeg krilnog centra Real Madrida Nikolu Mirotića. Španjolac crnogorskog porijekla dobio je 25 posto glasova. Drugo su mjesto s 14,3 posto glasova podijelili Rudy Fernandez, također član Reala, i MVP Eurolige Vassilis Spanoulis (Olympiacos).

Šarić je pak podijelio četvrto mjesto s Juanom Carlosom Navarrom iz Barcelone, obojica su dobila po 10,7 posto glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo još da je čak 75,9 posto menadžera uvjereno da će Miami obraniti naslov prvaka, a 69 posto ih misli da će LeBron James opet biti MVP lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo