ŠARIĆ I 76ERSI PRONAŠLI DOBITNU FORMULU: / Šiši odličan u slavlju protiv najbolje momčadi Istoka, Hezonja i Bogdanović poraženi

Image
Foto: AFP

Šarić je bio drugi strijelac svoje momčadi u pobjedi protiv Celticsa

19.1.2018.
8:49
AFP
VOYO logo

Četiri su utakmice odigrane u noći na petak u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, a trojica su hrvatskih košarkaša iskusila akciju u njima. Philadelphia Darija Šarića slavila je pobjedu, nove su poraze upisali Indiana Bojana Bogdanovića i Orlando Marija Hezonje.

Osveta za London

Philadelphia 76ersi su u lijepom nizu od šest pobjeda u posljednjih sedam utakmica, a ova je stigla protiv omjerom najbolje momčadi Istočne konferencije Boston Celticsa. Igrali su oni, doduše, bez svog prvog igrača Kyriea Irvinga, no to nije bio problem Šarićeve momčadi koja trenutačno drži osmo, posljednje mjesto ljestvice koje vodi u doigravanje po završetku osnovnog dijela lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je odigrana samo tjedan dana nakon ogleda istih suparnika u Londonu gdje je Boston okrenuo -22 i pobijedio 114-103. Sada su 76ersi imali +21 da bi u končanici slavili 89-80 uz 26 koševa, 16 skokova i šest asistencija Joela Embiida te 16 poena i šest uhvaćenih lopti Darija Šarića. Al Horford i Marcus Morris ubacili su najviše u dresu Celticsa, 14 poena svaki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavsi neuvjerljivi

Orlando Magic je gostovao u Quicken Loans Areni kod Cleveland Cavaliersa i nadoknadio 23 poena manjka samo da bi u završnici pao s minimalnih 103-104. Koševe odluke ubacio je Isaiah Thomas s crte slobodnih bacanja jedanaest sekundi do kraja, a njima stigao i do 21 poena kojima je predvodio sve strijelce na utakmici. LeBron James je dodao 16 uz pet skokova i po šest asistencija i izgubljenih lopti, pativši se sa šutom 'izvana' (0-4) i sa crte slobodnih bacanja (2-8), kao uostalom i cijela momčad Cavsa koja je u drugom dijelu tricu promašivala 1-17.

Mario Hezonja je odigrao nešto više od 24 minute počevši na klupi Magica. Iskoristio ih je za 12 poena u sedamnaestom porazu u posljednjih devetnaest susreta svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indiana Pacersi pali su u posljednjoj dionici igre na gostovanju kod Portland Trail Blazersa i upisali 86-100 poraz u kojem je Bojan Bogdanović ostao jednoznamenkast. Ubacio je osam koševa (šut 3-10) i imao četiri skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Boston Celtics - Philadelphia 76ers 80-89

Cleveland Cavaliers - Orlando Magic 104-103

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Houston Rockets - Minnesota Timberwolves 116-98

Portland Trail Blazers - Indiana Pacers 100-86

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo