Ronaldo od Hrvata učio kako slaviti u El Clasicu!

U španjolskom košarkaškom El Clasicu Real Madrid je u sklopu 14.

5.1.2012.
9:17
VOYO logo

Osim vodstva 2:0, te samo nakratko 12:10, Barcelona je u ostataku utakmice uglavnom igrala podređenu ulogu. Real Madrid je u jednom trenutku imao čak i 14 poena razlike, a svega četiri minute prije kraja došao je u situaciju da spašava, činilo se sigurnu pobjedu.

Sve se zakuhalo nakon loše šuterske serije Reala tijekom treće i dijelom četvrte četvrtine. Domaćin je u prvom poluvremenu ubacio 48 koševa, a onda je u 15 i pol minuta nastavka zabio svega 20. Barcelona je četiri i pol minute prije kraja došla do izjednačenja, ali onda je Real mini-serijom Tomića (4) i Pociusa (5) otišao na nedostižnih plus pet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliku utakmicu odigrao je centar hrvatske reprezentacije koji je u pobjedu Kraljevskog kluba ugradio 16 koševa i osam skokova. Jedino je Jaycee Carroll postigao toliki broj koševa na utakmici, dok nitko iz Realove momčadi nije više puta od Tomića skočio u borbi za loptu.

Kod gostiju najbolji je bio Boniface N'dong koji je ubacio 12 pena i isto toliko puta skočio za loptu. Treba reći da je Barcelona igrala utakmicu bez možda i najboljeg igrača – Juana Carlosa Navarra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Real Madrid je zasjeo na vrh ljestvice ACB lige sa jednakim omjerom kao Barcelona (11-3), ali i još tri druge momčadi.

Spomenimo još da je utakmici prisustvovao i jedan od najboljih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo zajedno sa svojom zaručnicom Irinom Shayk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo