Hrvatski izbornik nasmijao naciju: 'Tko dođe - dobro dođe'

'Ja sam tu na želju suigrača, hvala im svima. Napokon su me uveli u polufinale, nakon četiri neuspjeha u četvrtfinalu', poručio je kapetan hrvatske reprezentacije Roko Leni Ukić.

19.9.2013.
19:57
VOYO logo

"Vidjelo se da smo bili bolji, srećom - prelomili smo rano utakmicu i držali razliku. Nismo se čak pretjerano ni potrošili, što je dobro, jer u petak je ključna utakmica na prvenstvu. Napravili smo im zamku, na zonski presing, nisu se Ukrajinci lani u kvalifikacijama snašli, a upalilo je to i sada. Napravili smo razliku i kasnije rutinirano držali do kraja. Ukrajinci su se vratili našim greškama, ali navikli smo na njih. Pobjeda nije dolazila u pitanje", zaključio je Ukić.

Izbornik Jasmin Repeša imao je osmjeh od uha do uha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veličanstveno! Dvije stvari bih naglasio - presretan sam spojem nacije i reprezentacije, to je najveći dobitak za košarku. Jako je bitno da smo se vratili na velika natjecanja, Hrvatska mora biti tamo. I ono što je najbitnije - ova priča je previše dobra da bi ovdje završilo", poručio je Repeša i dodao: " Pokušat ćemo okruniti ovo ljeto. Sreća je što dečki imaju dobre ugovore, pa će moći kupiti ulaznice za prijatelje i navijače. Protivnik u polufinalu? Tko dođe - dobro dođe."

Damir Markota je također dočekao radost u dresu reprezentacije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ukić i ja smo već 10 godina ovo čekali. Ovo je lijep trenutak..Polufinale? Mi samo trebamo misliti na sebe, misliti na obranu, tko će koga 'prebit i istući' i uzet skok, a u napadu ćemo zabit svojih 70-80 koševa..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo