Real pregazio Barcelonu: "Utučeni smo i tužni"

Image
Foto: AFP
21.6.2015.
17:52
AFP
VOYO logo

"Protiv njih ovdje u Madridu uvijek loše reagiramo na početku. Ne mogu to objasniti", izjavio je Tomić nakon utakmice pred 12.000 gledatelja.

Real Madrid je furiozno otvorio utakmicu završivši prvu četvrtinu s 31:10. Najbolji igrač Sergio Llull pogodio je u tom razdoblju pet trica iz pet pokušaja izazvavši euforiju ispunjene dvorane. Razliku od 20 koševa domaćin je održavao do kraja utakmice nadigravši Barcelonu u svim segmentima igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utučeni smo i tužni", rekao je Tomić koji je za 30 minuta postigao 11 koševa te je imao tri skoka.

Hrvatski 20-godišnji reprezentativac Mario Hezonja, koji je u petak u prvoj utakmici pružio veliku partiju, utopio se u nemoći Barcelone i za a petnaest minuta zabio je pet koševa, od čega jednu tricu, a nakon utakmice nije bio raspoložen za davanje izjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada nam ostaje pobijediti iduće dvije utakmice doma. Nadam se da ćemo ih odigrati puno bolje nego ove dvije u Madridu", kazao je Tomić.

Idući okršaj košarkaša Barcelone i Reala na rasporedu je u srijedu u Barceloni. Ukoliko Real Madrid pobijedi postat će prvak Španjolske, nakon što je ove godine već osvojio španjolski kup i Euroligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo