RAZBIJENI NOS I DVA ŠAVA: / Završilo je krvavo, a samo su htjeli zabaviti publiku

Image
Foto: Screenshot

Nevjerojatnoj su sceni svjedočili gledatelji koji su prošli vikend bili na All-Star utakmici talijanske košarkaške lige u Tridentu.

13.1.2016.
16:41
Screenshot
VOYO logo

Kao što je uobičajeno na svakoj All-Star utakmici, i na ovoj je održano natjecanje u zakucavanjima, a u najveće su se zvijezde pretvorili košarkaši domaćeg Aquila Trenta, Talijan Peppe Poeta i Amerikanac Trent Lockett. Ovaj potonji je imao namjeru zakucati preko Poete, ali ideja se nije pokazala dobrom.

Nogom u glavu

Poeta je, naime, glumio fotografa kojeg je Lockett trebao preskočiti i atraktivno zakucati. Dvojac je uvježbao 'igrokaz' na treninzima, no Lockett je tada bio u sportskoj opremi, a na natjecanju se pojavio u civilu - nosio je uske hlače, šešir i sunčane naočale. Pokazalo se to lošom kombinacijom, posebno hlače koje su mu oduzele gipkost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanac iz dva pokušaja nije uspio izvesti zakucavanje, a pritom je u oba navrata pogodio nogom u glavu nesretnog Poetu. I nisu to bili bezazleni udarci: Talijan je dvoranu napustio krvave glave, a naknadno su mu ustanovljene ozljede nosa, dok je iznad oka dobio dva šava. Nakon svega, vjerojatno mu više neće pasti na pamet surađivati s Lockettom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo