Play ponuda

PROMJENA NA KLUPI / Bivši Bogdanovićev šef pronašao novi posao: Vraća se na 'mjesto zločina', pred njim je težak posao i puno očekivanja

Foto: Profimedia

Quin Snyder novi je trener Atlanta Hawksa

27.2.2023.
16:34
Profimedia
Play ponuda

NBA momčad Atlanta Hawks su objavili u ponedjeljak da će Quin Snyder na mjestu trenera zamijeniti Natea McMillana koji je smijenjen prošli tjedan zbog loših rezultata.

Quin Snyder je zadnjih dana spominjan kao najizgledniji kandidat za glavnog trenera Hawksa. Ugled u NBA je stekao vodeći Utah Jazz šest puta do doigravanja u razdoblju od 2014. do 2022. godine.

Prije nego je došao u Salt Lake City bio je pomoćni trener Mikea Budenholzera u Atlanta Hawksima (2013.-2014.).

Bit će zanimljivo

"Od našeg prvog razgovora bilo je očito da Quin ima profil koji tražimo od našeg budućeg trenera", izjavio je glavni direktor Landry Fields.

Hawksi nisu objavili pojedinosti ugovora kojeg su sklopili s 56-godišnjim trenerom, ali ESPN je otkrio da su se dvije strane obvezale na petogodišnju suradnju.

Play ponuda

Atlanta je prošli utorak objavila da raskida suradnju s Nateom McMillanom nakon razočaravajućeg učinka od početka sezone (29 pobjeda, 30 poraza).

Nakon toga su Hawksi dobili dvije utakmice, protiv Clevelanda, a onda i protiv Brooklyna, i sada imaju pozitivan omjer (31 pobjeda, 30 poraza).

Izvor: Profimeda