Procurio je potresan detalj: 'Lako je mogao umrijeti u avionu'

Liječnik NBA momčadi Brooklyn Netsa Tim Walsh zaslužan je danas što je kapetan košarkaške reprezentacije Bosne i Herecgovine Mirza Teletović uopće živ.

26.1.2015.
11:26
VOYO logo

Teletović se prošlog četvrtka tijekom utakmice između Netsa i Los Angeles Clippersa požalio na teško disanje, nakon čega je prebačen u bolnicu. Međutim, liječnici u California Medical Centeru nisu mu dijagnosticirali ništa i ocijenili su da je riječ tek o umoru.

Srećom, takvog mišljenja nije bio i sam Walsh koji je igrača ponovno odveo na pretrage u bolnicu. Ondje je napravljen CT pluća i otkrivena je plućna embolija, odnosno krvni ugrušci u oba plućna krila. Da bolest nije dijagnosticirana, Teletovića je mogla snaći tragična sudbina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobra je stvar Tim bio s njim i da je na svemu tome inzistirao. Tim ga je natjerao da napravi CT i tada su saznali sve, jer da je ušao u avion s nama, mogao je zapravo lako umrijeti. Stoga je u tom aspektu sve bilo dobro, ali potresna je to vijest za njega i njegovu obitelj", objasnio je trener Netsa Lionel Hollins.

//www.youtube.com/embed/Jb-Il1SEAnQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je to jako šokantno. Iskreno, nikad nisam čuo da sportaši, posebice oni koji vježbaju i treniraju svaki dan, imaju krvne ugruške. Čuti neke stvari koje je rekao prošlog tjedna kako ne može disati...to je sve malo zastrašujuće", rekao je Teletovićev momčadski kolega Joe Johnson.

Teletovićev drugi momčadski kolega, hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović koji je isto rodom iz Mostara, također je ostao zatečen čitavom situacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako me iznenadilo jer sam znao da ima nekih problema, ali rekao mi je da nije baš u formi i da je u tome problem. Ali na kraju dana je to veliki problem za njega i za nas", rekao je Bogdanović za američke medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo