PORAZ BOLI, ALI... / 'Dobro smo se potukli. Ovo je naša prava slika, a za pet dana slijedi ono najvažnije'

Image
Foto: AFP

Žal zbog poraza, ali i zadovoljstvo zbog sjajnog otpora vladali su u redovima hrvatske reprezentacije nakon dvoboja protiv Španjolske.

5.9.2017.
18:57
AFP
VOYO logo

Hrvatska se odlično nosila s braniteljima naslova i pala tek u neizvjesnoj završnici. Sada je jasno da će u osminu finala ići s drugog mjesta u skupini C.

Image
[VIDEO] DRAMATIČNA UTAKMICA U CLUJU! /

Moćna Španjolska bolja od hrabre Hrvatske, osigurali smo drugo mjesto u skupini C

Image
[VIDEO] DRAMATIČNA UTAKMICA U CLUJU! /

Moćna Španjolska bolja od hrabre Hrvatske, osigurali smo drugo mjesto u skupini C

'Odigrali smo mušku utakmicu'

"Odigrali smo pravu mušku utakmicu, to nam može biti neka satisfakcija, ali opet je to poraz... Igrali smo puno bolje nego dan ranije protiv Crne Gore i samo tako trebamo nastaviti. Teško je biti pozitivan nakon poraza, ali vidjeli smo puno dobrih stvari, dobro smo se potukli. Na kraju je odlučivala jedna lopta koja je otišla na njihovu stranu, ali nadam se da ćemo se opet sresti na ovom prvenstvu", rekao je Bojan Bogdanović za HTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je u prve tri utakmice bio naš najbolji igrač, ali u prvom su ga poluvremenu Španjolci uspjeli zaustaviti. Do kraja je ipak ubacio 15 koševa.

"Danas su Simon i ostali ponijeli teret moje lošije igre. Dobro je da se i drugi dižu, to će nam trebati u završnici", zaključio je Bogdanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Imamo što za reći'

Krunoslav Simon se već okrenuo osmini finala u kojoj će Hrvatska igrati protiv trećeplasirane momčadi skupine D.

"Nažalost, izgubili smo, ali bili smo do kraja u utakmici i pokazali smo da i protiv najboljih imamo što reći. Siguran sam da nije ogromna razlika biti prvi ili drugi u skupini, sada imamo pet dana da se pripremimo za osminu finala", istaknuo je Simon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska se u prva dva kola prilično namučila protiv autsajdera Mađarske i Rumunjske, ali protiv najjačeg suparnika je zablistala u punom sjaju.

"Rekao sam i prije da je najteže igrati utakmice koje znaš da ćeš dobiti, to se pokazalo u prva dva kola. Ovo je naša prava slika iako smo izgubili. Za pet dana slijedi ono najbitnije", zaključio je Simon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo