PONOVNO SJAJNA PREDSTAVA BOGDANOVIĆA: / Indiana slavila nakon produžetka, uvjerljiv poraz Warriorsa na domaćem terenu

Image
Foto: Screenshot

Ante Žižić nije odigrao niti minute u pobjedi Clevelanda

26.3.2018.
8:05
Screenshot
VOYO logo

Bojan Bogdanović bio je jedini Hrvat u akciji na NBA parketima u sinoćnjim utakmicama. Njegovi Indiana Pacersi na svom su terenu došli do pobjede 113-107 nakon produžetka. Bogdanović je za 37 minuta provedenih na terenu ubacio 18 koševa te dodao osam skokova i jednu asistenciju. Najbolji igrač Indiane bio je Oladipo s 23 koša, dok je Young dodao 22. Kod gostiju se istaknuo Tyler Johnson s 19 koševa koji je zabio i pet trica. Pobjedom su Pacersi osigurali nastup u doigravanju koje počinje 14. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland Cavaliersi na gostovanju su kod Brooklyn Netsa slavili sa 121-114, a najzaslužniji za pobjedu Cavsa bio je Lebron James sa 37 koševa, deset skokova i osam asistencija. Kevin Love dodao je 20 koševa i 15 skokova, a za goste je sjajnu utakmicu odigrao Joe Harris koji je za 27 minuta na parketu ubacio čak 30 koševa. Ante Žižić nije dobio priliku u ovoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo zanimljivu utakmicu odigrali su i Oklahoma City Thunder i Portland Trailblazersi, a na koncu su na parketu u Oklahomi slavili gosti sa 108-105. CJ McCollum ubacio je 34 koša za pobjedničku momčad, a Lillard je dodao 24 poena. U redovima Thundera najbolji je bio Russell Westbrook koji je ubacio 23 koša te na to dodao osam skokova, devet asistencija i četiri ukradene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Golden State Warriorsi poraženi su na svom terenu od Utah Jazza sa 91-110. No ovaj rezultat i nije toliko iznenađujuć s obzirom na činjenicu da su Warriorsi igrali bez Curryja, Duranta, Thompsona, Casspija... Quinn Cook bio je prvo ime Golden State sa 17 koševa, a Utahu je do pobjede predvodio Donovan Mitchell sa 21 košem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali rezultati:

Milwaukee Bucks - San Antonio Spurs 106-103

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto Raptors - LA Clippers 106-117

Washington Wizards - New York Knicks 97-101

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sacramento Kings - Boston Celtics 93-104

Houston Rocekts - Atlanta Hawks 118-99

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo