'OŽUJSKO LUDILO' ZAHVATILO NETSE: / Najlošija momčad NBA lige u ovom mjesecu ima više pobjeda od prvaka LeBronovih Cavsa

Image

Toronto Raptorsi su sinoć sa 101-84 pobijedili Miami Heat na njihovom terenu, a slavlje im je osigurao DeMar DeRozan sa 40 koševa.

24.3.2017.
11:46
VOYO logo

Kod Miamija najbolji je bio Hassan Whiteside sa 16 poena i 14 skokova. Rodney McGruder i Goran Dragić su dodali po 13 koševa za Miami koji je imao šut iz igre 39 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dallas slavio s crte slobodnih bacanja

Dallas Mavericksi su u neizvjesnoj utakmici s 97:95 svladali LA Clipperse, a u ključnom napadu, koji je gostima mogao donijeti pobjedu, Harrison Barnes uzeo je loptu Blakeu Griffinu i potom, dvije sekunde do kraja zabio jedno slobodno bacanje. U posljednjoj akciji za Clipperse nije uspio zabiti J.J. Redick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portland Trail Blazers su sa 110:95 slavili protiv New York Knicksa u utakmici u kojoj ni u jednom trenutku nisu gubili. Do pobjede ih je predvodio Damian Lillard sa 30 poena. Blazersi su na osmom, zadnjem mjestu, koje vodi u doigravanje Zapadne konferencije.

Najbolji strijelac New Yorka bio je Kristaps Porzingis koji je utakmicu završio sa 18 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obračun braće Gasol

San Antonio Spursi su sa 97-90 bili bolji od Memphis Grizzliesa. Bio je to obračun braće Gasol, a ovaj put više se veselio Pau (9 poena) bez obzira što je zabio manje od mlađeg brata Marca (13).

LaMarcus Aldridge je bio najučinkovitiji kod Spursa sa 23 pogotka, Kawhi Leonard je dodao 19 u pobjedi protiv Grizzliesa koji bi im mogli biti prvi suparnici u doigravanju. Ove sezone, Memphis je slavio u prve dvije utakmice protiv Spursa, sad je Popovicheva momčad uzvratila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Antonio (55-16) je drugi u Zapadnoj konferenciji, a Memphis (40-32) sedmi.

Mike Conley je zabio 22 koša uz šest asistencija za Memphis kojem je ovo treći poraz zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ožujsko ludilo' Netsa

I na kraju, Netse kao da je zahvatio "march madness", najlošija momčad NBA lige upisala je i šestu pobjedu u ožujku, jednu više od aktualnih prvaka Clevelanda. Ovaj put, bivša momčad Bojana Bogdanovića je sa 126:98 nadigrala Phoenix Sunse. Čak osmorica igrača imala su dvoznamenkasti učinak za Brookylin, najviše je zabio Brook Lopez (19).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Dallas Mavericks - LA Clippers 97-95 San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 97-90 Brooklyn Nets - Phoenix Suns 126-98 Miami Heat - Toronto Raptors 84-101 Portland Trail Blazers - New York Knicks 110 - 95

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo