OZLJEDE KROJE SEZONU U NBA LIGI: / Potvrđena trojica koja više neće na parket, promjena ima i u All-Star sastavima

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Nove teške ozljede u NBA ligi

28.1.2018.
11:14
AFP
VOYO logo

Igrač Oklahoma City Thundera Paul George zamijenit će ozlijeđenog centra New Orleansa DeMarcusa Cousinsa na All-Star utakmici u momčadi koju je sastavio LeBron James, objavili su iz NBA ureda u nedjelju.

Cousins je prije dva dana doživio ozljedu Ahilove tetive, zbog koje će propustiti ostatak sezone, a trebao je biti u početnoj petorci momčadi koju je birao James. O tome hoće li George biti i u početnoj petorci odlučit će trener LeBronove momčadi, koji još nije imenovan. U Staples Centeru u Los Angelesu će 18. veljače s druge strane biti momčad koju je birao Stephen Curry, a koju će voditi trener Houstona Mike D'Antoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U noći sa subote na nedjelju dogodila se još jedna teška ozljeda na NBA parketima. Ponajboljem obrambenom igraču Oklahoma City Thundera Andreu Robersonu popucala su vlakna lijeve patelarne tetive te će propustiti ostatak sezone. Roberson se ozlijedio pred kraj treće četvrtine dvoboja njegove momčadi i Detroit Pistonsa, kad mu je koljeno 'propalo' kod odraza pri pokušaju zakucavanja na jedno lob-dodavanje. Roberson je s bolnim izrazom lica završio na parketu i nakon nekoliko minuta iznesen je na nosilima iz dvorane.

U noći sa subote na nedjelju Memphis Grizzliesi su objavili da će do kraja sezone igrati bez svog prvog razigravača Mikea Conleyja. Conley je već neko vrijeme izvan parketa, a probleme s lijevom petom odlučio je riješiti operativnim zahvatom, zbog čega će propustiti ostatak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo