aba liga / Otkazana utakmica Cibona - Crvena zvezda: košarkaši beogradske momčadi zbog vremenskih neprilika ne mogu stići iz Rusije

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Beograđani od ranog jutra čekaju u zračnoj luci u Kazanju let za Moskvu iz koje su namjeravali nastaviti putovanje prema Zagrebu

11.11.2016.
17:15
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Utakmica 9. kola regionalne košarkaške ABA lige  između Cibone i Crvene zvezde, koja se trebala u subotu u 19 sati igrati u KC  "Dražen Petrović", neće se igrati jer košarkaši beogradske momčadi zbog vremenskih neprilika ne mogu stići iz Rusije.

Naime, košarkaši Crvene zvezde, koji su sinoć u Kazanju u utakmici Eurolige poraženi od Uniksa sa 62-65, od ranog jutra čekaju u zračnoj luci u Kazanju let za Moskvu iz koje su namjeravali nastaviti putovanje prema Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su zbog vremenskih neprilika i ledene kiše u Rusiji otkazani svi letovi košarkaši Crvene zvezde propustili su let na relaciji Moskva - Zagreb i time izgubili prigodu da na vrijeme stignu u glavni grad Hrvatske.

O nemogućnost dolaska obavijestili su Cibonu koja je otkazala sutrašnju utakmicu, a termin nove bit će naknadno određen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo