SPEKTAKULARNA NBA VEČER / Odlični LaMelo Ball predvodio svoju ekipu: Pobjede za Knickse, Orlando, Minnesotu i Cleveland

Image
Foto: Profimedia

Orlando Magic su u gostima sa 119-113 bili bolji od Charlotte Hornetsa

6.2.2023.
8:44
Profimedia
VOYO logo

Sinoć je u NBA odigrano šest utakmica, a u jednoj od zanimljivijih New York Knicksi su kod kuće, nakon što su nadoknadili zaostatak od 21 koš, pobijedili Philadelphia 76erse sa 108-97.

Image
SPEKTAKL U NAJAVI /

Trade koji će prodrmati NBA ligu! Dončić je dobio briljantnog, ali problematičnog suigrača: Može li s njim do titule?

Image
SPEKTAKL U NAJAVI /

Trade koji će prodrmati NBA ligu! Dončić je dobio briljantnog, ali problematičnog suigrača: Može li s njim do titule?

Julius Randle je sa 24 koša, devet skokova i sedam asistencija bio najbolji pojedinac Knicksa, Jalen Brunson je dodao 21 poen i sedam asistencija, dok je Quentin Grimes dodao 13 poena. Evan Fournier zabio je 17 koševa od čega tri ključne trice u zadnjoj četvrtini kada su Knicksi stigli zaostatak od 21 koš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sixerse, kojima je prekinut niz od osam pobjeda, predvodio je Joel Embiid sa 31 poenom i 14 skokova, Tobias Harris je ubacio 14 koševa uz deset skokova, a James Harden 12 koševa i 12 asistencija.

Lamelo 33 poena

Orlando Magic su u gostima sa 119-113 bili bolji od Charlotte Hornetsa. Paolo Banchero i Wendell Carter Jr. upisali su double-double za pobjedu Orlanda. Banchero je imao 22 poena i deset skokova, a Carter 20 poena i 12 skokova. Markelle Fultz (16 koševa) i Franz Wagner (14) također su upisali dvoznamenkasti učinak za Magic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LaMelo Ball je bio najbolji u redovima Charlotte sa 33 ubačaja, a Terry Rozier je dodao 24 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland Cavaliers su stigli do druge pobjede zaredom prvi put od početka siječnja nadigravši u Indianapolisu sa 122-103 Indiana Pacerse.

Minnesota bolja od Denvera

Darius Garland ubacio je 24 koša i predvodio svih pet startera s dvoznamenkastim učinkom. Isaac Okoro imao je rekord sezone od 20 koševa, a Donovan Mitchell dodao je 19 za Cleveland. Indiani je ovo 12. poraz u zadnjih 14 utakmica, a njen najbolji pojedinac bio je Myles Turner koji je utakmicu završio sa 27 poena i 10 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto Raptors su u gostima sa 106-103 svladali Memphis Grizzliese. Pascal Siakam je bio najbolji strijelac pobjedničke momčadi sa 19 koševa, šest skokova i pet asistencija. Scottie Barnes dodao je 16 pogodaka i sedam skokova. Desmond Bane predvodio je Memphis sa 26 poena, a Jaren Jackson je ubacio 18 koševa uz osam skokova i četiri blokade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesota Timberwolves su na svom terenu sa 128-98 bili bolji od oslabljenih Denver Nuggetsa koji su igrali bez Nikole Jokića. Anthony Edwards ubacio je 20 koševa, a D'Angelo Russell dodao je 18 koševa i deset asistencija za Minnesotu.Timberwolvesi su imali 55,2 posto šuta iz igre, a Nuggetsi 47,9 posto. Michael Porter Jr. predvodio je sve strijelce Nuggetsa s 22 koša, dok je Christian Braun dodao 19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pelicansi trijumfirali protiv Kingsa

New Orleans Pelicans su kod kuće sa 136-104 pobijedili Sacramento Kingse, a predvodio ih je Trey Murphy III s rekordom sezone od 30 koševa.

Pelicansi su igrali bez trojice startera - Ziona Williamsona (tetiva koljena), Brandona Ingrama (upala nožnog prsta) i Jonasa Valanciunasa (upala četvorke) - ali su ipak upisali drugu pobjedu u dvije večeri nakon niza od 10 poraza. CJ McCollum dodao je 24 poena, Willy Hernangomez 22 poena i 16 skokova, a Naji Marshall 17.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kingse je predvodio Malik Monk sa 16 ubačaja, a Domantas Sabonis je dodao 12 poena i 11 skokova.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo