SLUŽBENO POTVRĐENO / Od sljedeće sezone u ABA ligi sudjelovat će i klub iz Dubaija

Image
Foto: Profimedia

'S nestrpljenjem očekujemo utakmice u Coca-Cola Areni u Dubaiju, gde će ljubitelji košarke moći uživati u vrhunskom iskustvu'

24.5.2024.
17:04
Profimedia
VOYO logo

Košarkaši klub BC Dubai od iduće sezone i službeno će biti član ABA lige, objavilo je vodstvo regionalne košarkaške lige.

Image
NOVI POČETAK /

Stigla i službena potvrda: Dubai ulazi u regionalnu ABA ligu

Image
NOVI POČETAK /

Stigla i službena potvrda: Dubai ulazi u regionalnu ABA ligu

Prema odlukama Skupštine ABA lige i nakon usvajanja sporazuma od strane dioničara, potpisan je višegodišnji ugovor između BC Dubai i ABA lige. Stoga su definirani svi ključni elementi buduće sportsko-poslovne suradnje, počevši od sudjelovanja BC Dubai u AdmiralBet ABA ligi od sezone 2024/25, navode se na službenim stranicama natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor lige Dubravko Kmetović je istaknuo kako je pridruživanje Dubaija ABA ligi na mnogo načina specifičan sportsko-poslovni projekt.

"Predstavlja viziju koju su klubovi ABA lige jtd prepoznali kao idealnu priliku za ostvarenje dva prioritetna cilja. Prvo, povećati kvalitetu natjecanja, a drugo, otvoriti vrata novom tržištu, što će ubrzati napore ABA lige da postane liga koja generira profitabilnije operacije za dobrobit svojih dioničara," kazao je Kmetović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Abdul Seid Al Nabodah je kazao kako je oduševljen ulaskom u ABA ligu.

"S nestrpljenjem očekujemo utakmice u Coca-Cola Areni u Dubaiju, gde će ljubitelji košarke moći uživati u vrhunskom iskustvu," dodao je predsednik Dubaija Abdula Seid Al Nabodah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više informacija o ovom projektu bit će na službenoj press konferenciji koja će se održati u utorak, 28. svibnja u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo