NOVI 'BREAK': / Mnogi su ih vidjeli kao nove prvake, a oni su sada na poraz od eliminacije

Image
Foto: AFP, Ronald Cortes
11.5.2016.
8:02
AFP, Ronald Cortes
VOYO logo

Spursi su kroz cijeli osnovni dio sezone doživjeli samo jedan poraz pred domaćom publikom, a sada već drugim u seriji protiv Thundera stigli na korak do eliminacije iz daljnje borbe za naslov. Hoće li ona uslijediti i to već u sljedećem ogledu ovih momčadi znat će se u četvrtak kada je na rasporedu njihova šesta međusobna utakmica. Dosad su samo jednom u svojoj povijesti ovaj zaostatak pretvorili u prolazak dalje, a bilo je to 2008. godine u seriji protiv tadašnjih New Orleans Hornetsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Westbrook usmjerio momčad prema pobjedi

Pobjeda Thundera stigla je nakon dojmljive predstave Russella Westbrooka u posljednjoj dionici igre, preciznije u posljednjih četiri minute dvoboja. Iskoristio ih je Westbrook za sedam poena, dva skoka i asistenciju čime je pomogao zaostatak od 82:88 pretvoriti u iznimno važnu pobjedu u koju je ugradio ukupno 35 koševa, jedanaest skokova i devet asistencija.

Statistiku mu kvari osam izgubljenih lopti, no sa samo dvije takve u drugom poluvremenu utakmice, uz već spomenutu seriju kojom je trasirao put pobjedi svoje momčadi, govore o koncentraciji u prijelomnim trenucima ogleda. Kevin Durant je dodao 23, uz šest skokova i pet asistencija za pobjednički sastav, dok se u redovima poraženog istaknuo Kawhi Leonard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeno drugi u plasmanu za nagradu za najkorisnijeg igrača lige susret je završio s 26 ubačenih koševa, šest skokova, pet osvojenih lopti i četiri asistencije, a kvalitetan je bio i Danny Green s 20 poena.

Image
JORDAN TO NIKADA NIJE NAPRAVIO: /

Stephen Curry osvojio MVP naslov dominantije od ikoga ikad

Image
JORDAN TO NIKADA NIJE NAPRAVIO: /

Stephen Curry osvojio MVP naslov dominantije od ikoga ikad

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA doigravanje, konferencijski polufinale:

Zapad

San Antonio Spurs – Oklahoma City Thunder 91:95

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Oklahoma City vodi u seriji 3:2)

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo