NOVA MAJSTORIJA I HLADNOKRVNOST LUKE DONČIĆA: / Tricom u posljednoj sekundi podsjetio zašto je najbolji mladi Europljanin

Image
Foto: Screenshot

Zabio je 19-godišnji slovenski košarkaš 24 koša te na to dodao devet skokova, četiri asistencije te tri ukradene lopte

30.3.2018.
21:39
Screenshot
VOYO logo

Sjajnu utakmicu mogli su vidjeti gledatelji u dvorani Aleksandra Nikolića u Beogradu gdje je Real Madrid pobijedio domaćina Crvenu Zvezdu rezultatom 82-79 košem Luke Dončića u posljednoj sekundi utakmice.

Real Madrid vodio je većim dijelom utakmice, ali na ulasku u posljednju četvrtinu Zvezda je napravila seriju 9-0 i preuzela vodstvo. Do samog kraja igrala se egal utakmica, a 26 sekundi prije kraja igrači Reala imali su prednost od četiri koša. No uporni Zvezdini igrači prvo su smanjili na minus dva, a potom i iskoristili grešku Španjolaca i šest sekundi prije kraja košem Omića izjednačili rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realu je ostalo malo vremena za napad pa je lopta došla u ruke najboljem mladom košarkašu Europe Luki Dončiću koji je tu cijelu posljednju čevrtinu odigrao poprilično loše. Dončić se krasnim driblingom riješio svog čuvara te potom zabio tricu sekundu prije kraja utakmice što je bilo i dovoljno za pobjedu.

Zabio je 19-godišnji slovenski košarkaš 24 koša te na to dodao devet skokova, četiri asistencije te tri ukradene lopte. Domaćine je predvodio Alen Omić s double-double učinkom: 25 koševa i deset skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo