NI BRILJANTNI LEBRON NE MOŽE SAM: / Cleveland izgubio i drugu utakmicu protiv Bostona, James upisao ludi triple-double

Image
Foto: AFP

Usprkos velikog partiji LeBrona Jamesa, Cleveland je opet poražen

16.5.2018.
8:26
AFP
VOYO logo

Boston Celticsi slavili su i u drugoj utakmici protiv Cleveland Cavaliersa te tako poveli 2-0 u finalnoj seriji Istočne konferencije doigravanja NBA lige. Na domaćem parketu bilo je 107:94.

Na početku susreta činilo se kako će gledatelji u TD Gardenu svjedočiti novoj legendarnoj i pobjedničkoj predstavi LeBrona Jamesa. Fenomenalno je najbolji igrač Cavsa krenuo u utakmicu i već je u prvoj četvrtini zabio 21 koševa. Sve je zabijao, precizan je bio i u šutu za tri poena, ali Cavsi su vodili tek s četiri poena razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku druge četvrtine problemi za goste. Nakon što je primio udarac u sudaru s Jaysonom Tatumom, LeBron je izašao s parketa te iako se na početku smatralo da je pretrpio potres mozga, kasnije se ustanovilo kako nije tako ozbiljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James se vratio u igru, ali nakon njegovog privremenog izlaska pa do kraja utakmice Celticsi su napravili niz od 71:47. Domaćini su preuzeli vodstvo krajem treće četvrtine i više ga nisu ispuštali do kraja susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod pobjednika najbolji su bili Jaylen Brown (23 poena), Terry Rozier (18) te Al Horford s 15 koševa i deset skokova. James je za poražene u konačnici odigrao 38 minuta, ubacio 42 poena (16/29 šut iz igre) uz 12 asistencija i deset skokova. Kevin Love ga je slijedio s 22 i 15 skokova, ali ostatak momčadi je razočarao. Tek je Kyle Korver još bio dvoznamenkast s 11, a starteri JR Smith i George Hill su bili potpuno "hladni". Prvi je utakmicu završio bez ubačaja, a drugi s tri poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serija se sada seli u Cleveland.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo