NEVJEROJATAN PORAZ POTVRDIO KRIZU CEDEVITE: / Hrvatski prvak nadoknadio -24, imao +9 i - izgubio

Image
Foto: PIXSELL

U idućem kolu Cedevita će 31. listopada gostovati kod turskog Tofasa iz Burse

24.10.2018.
22:25
PIXSELL
VOYO logo

U 4. kolu skupine B Eurokupa košarkaši Cedevite su u srijedu na domaćem terenu protiv ruskog Lokomotiv Kubana izgubili sa 81-85 (37-51), iako su se uspjeli vratiti iz minusa od 24 koša.

Bila je to čudna utakmica u kojoj je Cedevita izgledala nemoćno u prvom poluvremenu, da bi u završnici utakmice ispustila pobjedu. Naime, sredinom druge četvrtine Cedevita je gubila sa 24 koša razlike (22-46), a do poluvremena je uspjela smanjiti zaostatak na 14 poena (37-51).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na omjeru 2-2

No, u trećoj četvrtini uslijedio je preokret, Cedevita je tu dionicu dobila sa 26-9, a hrvatsku momčad u tom dijelu predvodio je Amerikanac Elgin Cook sa devet poena. Tako je Cedevita u zadnjih deset minuta ušla sa prednošću 63-60, a ubrzo je to vodstvo povećala na 76-67. No, u završnici Cedevita je posustala i Lokomotiv je zasluženo došao do četvrte pobjede, dok je zagrebački klub na omjeru 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Cedevite Amerikanac Josh Magette ubacio je 16 poena, Brazilac Vitor Benite dodao je 15, a Elgin Cook 14 koševa. Momčad Lokomotiva predvodio je Dmitrij Kulagin sa 25 koševa. U idućem kolu Cedevita će 31. listopada gostovati kod turskog Tofasa iz Burse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo