NEVJEROJATAN POČETAK NBA SEZONE: / Anthony Davis ozlijedio koljeno, odličan nastup Bogdanovića

Image
Foto: Screesnhot

U NBA ligi sinoć smo mogli vidjeti šest susreta od čega izdvajamo novu ozljedu na početku sezone, a ovog puta nastradalo je koljeno Anthonya Davisa.

25.10.2017.
8:38
Screesnhot
VOYO logo

Indiana Pacersi stigli su na gostovanju u Minnesoti do druge pobjede sezone i to prilično uvjerljivim rezultatom, 130-107. Bojan Bogdanović odigrao vrlo dobru utakmicu ubacivši 19 poena uz 9/12 šut iz igre. Najbolji strijelac Pacersa bio je Oladipo sa 28 koševa, a 21 je zabio Corey Joseph. Za domaćine je najraspoloženiji bio Karl-Anthony Towns sa 28 koševa, a Bjelica i Crawford dodali su po 18.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland Cavaliersi na svom su terenu pobijedili Chicago Bullse sa 119-112, a najbolji igrač utakmice bio je Lebron James koji je za domaćine ubacio 34 poena i tome dodao 13 asistencija za 37 minuta provedenih na terenu. Kevin Love dodao je 20 poena, a kod gostiju se istaknuo Justin Holiday sa 25 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orlando Magic na svom je terenu uzvratio Brookly Netsima za poraz od prije četiri dana i pobijedio rezultatom 125-121. Fantastičnu utakmicu odigrao je Aaron Gordon za domaćine ubacivši rekord karijere - 41 koš uz 14 skokova, a na šutu za tri poena je bio nepogrešiv gdje je gađao 5/5. Odličnu večer u redovima domaćina imao je i Francuz Evan Fournier koji je ubacio 28 koševa. Kod gostiju posebno valja istaknuti D'Angelo Russella koji je ubacio 29 poena. Mario Hezonja igrao je šest minuta i upisao jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston Celticsi bili su uvjerljivi protiv New York Knicksa sa 110-89. Najraspoloženiji u redovima Celticsa bio je trojac Brown (23 koša), Irving (20 koševa, sedam asistencija) i Tatum (22 koša). Gosti su odigrali skromnu utakmici, prvi strijelac momčadi bio je Enes Kanter sa 16 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portland Trailblazersi na svom su tereni slavili protiv New Orelans Pelicansa sa 103-93, a utakmicu je obilježila ozljeda zvijezde Pelicansa, Anthonya Davisa, koji je utakmicu napustio nakon pet minuta zbog ozljede koljena. Težina ozljede bit će poznatija tijekom dana. Odgovornost je stoga u toj utakmici preuzeo DeMarcus Cousins sa 39 koševa i 13 skokova, a kod domaćina najbolji je bio CJ McCollum sa 23 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LA Clippersi pobijedili su Utah Jazz na svom terenu sa 102-84, a najbolji strijelac domaćina bio je Blake Griffin sa 22 koša na koje je dodao 9 skokova. Kod gostiju vrijedi istaknuti tek Donovana Mitchella koji je za goste zabio 19 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo