NEOČEKIVANI HEROJ U NAJBOLJOJ PRIČI GODINE: / Diplomirani fizičar (32) zaigrao za Lakerse i raspametio kultnu dvoranu

Image
Foto: Screenshot

Fenomenalna priča na kraju sezone u gradu anđela

11.4.2018.
13:38
Screenshot
VOYO logo

Kako se bliži kraj regularne NBA sezone, mnoge momčadi daju priliku igračima koji inače možda i ne bi zaigrali u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. Jedan od njih je i 32-godišnji Andre Ingram.

Veteran razvojne lige u kojoj momčadi testiraju nedokazane igrače ili koriste ekipe kao poligon za povratak ozlijeđenih igrača. Plaće nisu velike u G-League, a tamo postoje stvarno kvalitetni igrači koji bi mogli u Europi zarađivati veće novce, ali iz različitih razloga ostaju u Sjedinjenim Američkim Državama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠARIĆ ODIGRAO SAMO 13 SEKUNDI, DOUBLE-DOUBLE BENDERA: Paul je genijalnim trikom potpuno osramotio hrvatskog centra

Ingram je skoro cijelu karijeru (10 godina) proveo u toj ligi, najviše u razvojnoj momčadi LA Lakersa, a sinoć je debitirao u najjačoj ligi svijeta. I to za svoje Lakerse. Postao je tako jedan od najstarijih rookieja u povijesti lige, a u porazu od Houstona, ekipi s trenutačno najboljim omjerom u ligi, ubacio je 19 poena uz tri skoka i tri blokade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je stajao na liniji slobodnih bacanja s tribina se čulo skandiranje "MVP", a svaki njegov ubačaj pratio se s posebnim entuzijazmom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba spomenuti kako Ingram drži rekord za najviše pogođenih trica u povijesti G-lige (713 u 10 sezona), a sljedeći najbolji ih ima 437.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vrijeme boravka na sveučilištu American bio je najbolji strijelac sve četiri sezone, a ima i diplomu iz fizike. U slobodno vrijeme nakon sezone podučava srednjoškolce matematiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo