ZUBAC JE EKSPLODIRAO / Fantastični Zu odigrao novu briljantnu utakmicu: Bogdanović se šuterski mučio u porazu Jazza

Image
Foto: Profimedia

Ivica Zubac odigrao je drugu najbolju utakmicu u sezoni, odnosno ostvario drugi uzastopni double-double učinak. Bojan Bogdanović se šuterski mučio u trećem porazu sezone za njegov Jazz

8.11.2021.
6:46
Profimedia
VOYO logo

Dva hrvatska košarkaša Bojan Bogdanović i Ivica Zubac noćas po hrvatskom vremenu izašla su na parket NBA lige, svaki naravno za svoje klubove. Utah Jazz je na gostovanju u Orlandu izgubio svoju treću utakmicu u ovoj sezoni. Na kraju je bilo 107-100. Jazzeri su sad na skoru 7-3 i 4-3 što se tiče gostovanja. Bio je ovo i drugi uzastopni poraz Utah Jazza. Po prvi put im se to dogodilo u ovoj sezoni. OVDJE pogledajte kako je to izgledalo.

Image
SJAJNI HRVAT ODUŠEVIO /

Ivica Zubac odigrao najbolju utakmicu sezone, pogledajte njegovo brutalno zakucavanje koje je ostavilo navijače bez daha

Image
SJAJNI HRVAT ODUŠEVIO /

Ivica Zubac odigrao najbolju utakmicu sezone, pogledajte njegovo brutalno zakucavanje koje je ostavilo navijače bez daha

Loš šut Bogdanovića

Bogdanović je za 32 minute igre zabio 13 poena uz 4 skoka i 1 asistenciju. Šut iz igre imao je loših 4-13, za tricu 1-5. Slobodna je gađao 4-4. Babo je trenutno na prosjeku od 17.3 poena, 4.7 skokova i 1.6 asistencija po utakmici. U desetoj utakmici ove sezone u kojoj je igrao, u svakoj je Bogdanović dosad išao iznad 10 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cole Anthony je u četvrtoj četvrtini zabio 10 od svojih rekordnih 33 poena u tekućoj sezoni i poveo niz svoje momčadi za zatvaranje utakmice serijom 24-11. Zaostajavši za čak 13 poena u trećoj četvrtini (89-81) uz osam minuta do kraja, Anthony se zahuktao i dobio veliku pomoć od R.J. Hamptona i Wendell Carter Jr.-a i Orlando je prekinuo niz od dva poraza. Orlando je također zatvorio crni niz od pet utakmica u kojima su izgubili protiv Jazza, koji je trajao tri sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad je izašla na parket, borila se i donijela pobjedu,"kazao je Anthony koji je postigao čak 24 od svoja 33 poena u drugom poluvremenu. Time je nadmašio prošlosezonskih 32 poena, prenosi američki ESPN.

Carter oduševio

Carter je imao najbolju predstavu u sezoni sa 22 poena i 15 skokova. Hampton je svih osam poena postigao u četvrtoj četvrtinia njegova trica s 21 sekundom do kraja dovela je Orlando u vodstvo 105-100 i gotovo zapečatila pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to pokvarena utakmica, lopta je petljala posvuda i na kraju su je izvukli (Hampton)", izjavio je trener Magica Jamahl Mosley i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samopouzdano je zakoračio na šut. Bio je spreman".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donovan Mitchell postigao je 21 poen, a Rudy Gobert dodao je 21 poen i 15 skokova. Royce O'Neal postigao je 14 poena i sedam skokova. Inače, Gobert je ostvario i svoj osmi double-double učinak ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrta uzastopna pobjeda Clippersa

Los Angeles Clippers je na svom terenu u Staples Centeru slavio protiv Charlotte Hornetsa 120-106. Ivica Zubac je u pobjedu ugradio novi double-double učinak, drugi zaredom i drugi ukupno u ovoj sezoni. U prošloj utakmici protiv Minnesote imao je učinak od 14 poena i 14 skokova. Sad je zabio isto 14 poena samo uz 11 skokova. Dobra je to vijest za Zupca koji očito još diže formu. Trenutno je na prosjeku od 8.9 poena, 6.6 skokova i 1.6 skokova.

Paul George je ubacio 20 poena za Clipperse, Reggie Jackson dodao 19, a društvo iz LA-a je pobijedilo u svojoj četvrtoj uzastopnoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luke Kennard je postigao 18 poena, a Terance Mann je završio susret sa 17 poena i 10 skokova. Clippersi imali u prvoj četvrtini 13 poena zaostatka kao i devet poena zaostatka s manje od sedam minuta do kraja, ali nakon toga su serijom od 22-0 poveli sa 115-102.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LaMelo Ball, iz obližnjeg Chino Hillsa, postigao je 21 poen za Hornetse u četvrtom porazu zaredom. Ball je odigrao svoju prvu utakmicu u Los Angelesu od prijeloma desnog zgloba protiv Clippersa prošlog ožujka zbog kojeg je propustio 21 utakmicu. Miles Bridges je također imao 21 poen za Hornetse, a Terry Rozier dodao je 17.Charlotte je pogodila tricu od Roziera sa 7:09 za igru, a zatim nije postigla još jedan poen iz igre sve do polaganja Bridgesa s 1:09 do kraja. OVDJE pogledajte najzanimljivije trenutke susreta.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo