Pobjednički niz: S Hrvatom na trenerskoj klupi ruše sve pred sobom!

Vodeća momčad Istočne konferencije NBA lige Atlanta Hawks produžila je pobjednički niz na osam utakmica nakon što je u svojoj Philips Areni pobijedila Washington Wizardse sa 120:89.

12.1.2015.
12:38
VOYO logo

Atlanta, na čijoj klupi kao pomoćni trener sjedi hrvatski stručnjak Neven Spahija, uništila je suparnika tricama, pogodivši čak 16 šuteva iza linije 7,24 metara. Pet trica je zabio Kyle Korver, s 19 koševa vodeći strijelac Hawksa, DeMarre Carroll je ubacio četiri trice i ukupno 16 koševa, dok je Al Horford dodao 15 koševa.

"Ovo je bila naša uvjerljivo najbolja predstava ove sezone. Nisam siguran možemo li odigrati bolje. Sve je funkcioniralo savršeno", kazao je Korver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Wizardsa su najefikasniji bili John Wall s 15 koševa i osam asistencija, ali i osam izgubljenih lopti, te Nene Hilario sa 14 koševa i šest skokova.

//www.youtube.com/embed/4gekOnRHZ8o

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzanimljiviju utakmicu večeri odigrali su Memphis i Phoenix, a na koncu je slavio Memphis sa 122:110 i to nakon dva produžetka. Memphis je sredinom treće četvrtine imao 16 koševa prednosti (64:48), no gosti su u dramatičnoj završnici košem P.J. Tuckera izjednačili pet sekundi prije kraja susreta. U prvom produžetku pobjedi su bili bliže gosti koji su 30 sekundi prije kraja imali dva koša prednosti (108:106) i napad, no Isaiah Thomas je izgubio loptu. U drugom produžetku proradio je Marc Gasol koji je zabio sedam koševa, upisao dva skoka i jednu blokadu prelomivši utakmicu na stranu Grizzliesa.

"Gasol je bio sjajan. Proradio je u zadnjoj dionici igre i povukao nas do pobjede," kazao je Conley koji je ubacio 25 koševa uz sedam skokova i osam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/eB00UOS_Cqc

Zach Randolph je predvodio domaćine s 27 koševa i 17 skokova, dok je Courtney Lee ubacio 18 koševa. Gasol je na koncu skupio 12 koševa i devet skokova. U redovima Sunsa najefikasniji su bili Thomas s 20 i Markieff Morris sa 17 koševa. Alex Len je dodao 14 koševa i 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami je na krilima Chrisa Bosha na gostovanju u Staples Centru pobijedio LA Clipperse 104:90. Bosh je u 16. pobjedi Heata ove sezone zabio 34 koša uz sedam skokova. Odličan je bio i Hassan Whiteside s 23 koša i 16 skokova, dok je Dwyane Wade dodao 17 koševa i 10 asistencija. Kod Clippersa najefikasniji su bili Blake Griffin s 26 koševa i Chris Paul s 23 koša i devet asistencija.

Portland je pobijedio LA Lakerse 106:94 upisavši i četvrtu uzastopnu pobjedu, dok su Lakersi upisali i treći poraz u zadnja četiri dvoboja. Damian Lillard s 34 koša i sedam skokova, te Wesley Matthews sa 16 koševa predvodili su Trail Blazerse, a Wesley Johnson sa 17 i Jordan Hill s 14 koševa Lakerse za koje nije nastupio Kobe Bryant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/l7VdMAf1OXk

Sacramento je na krilima sjajnog DeMarcusa Cousinsa (26 koševa i 13 skokova) pobijedio Cleveland 103:84. Bio je to Cousinsov 21. 'double-double' ove sezone, te peti uzastopni poraz Cavaliersa koji su i dalje bez ozlijeđenog LeBrona Jamesa. Kod Cavsa najefikasniji je bio Timofej Mozgov s 14 koševa i 12 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo