BUCKI SE VRATILI I ZAKUHALI FINALE / Sunsi pali u ludoj završnici, sanjat će Middletona zbog onoga što im je napravio u zadnje tri minute

Image
Image

Prvi put u finalnoj seriji trojica igrača imala su učinak od najmanje 40 poena

15.7.2021.
8:09
VOYO logo

U četvrtoj utakmici finala doigravanja NBA lige noćas su Milwaukee Bucksi upisali drugu uzastopnu pobjedu na svom terenu, svladavši u uzbudljivom susretu Phoenix Sunse sa 109-103, pa je sada finalna serija koja se igra na četiri pobjede poravnata na 2-2. Najzaslužniji za pobjedu Bucksa bio je Khris Middleton, koji je u zadnje tri minute ubacio deset poena. 

Phoenix vodio

 U izjednačenoj utakmici Phoenix je većinu susreta bio u vodstvu i na početku zadnje četvrtine imao je devet koševa viška. No, niti jedna momčad tijekom susreta nije imala dvoznamenkastu prednost. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Dvije minute i 52 sekunde prije kraja rezultat je bio izjednačen (97-97), a ona se raspucao Khris Middleton, koji utakmicu završio sa 40 koševa. Giannis Antetokounmpo je ostvario 26 poena, 14 skokova i 8 asistencija, Brook Lopez dodao je 14, a Jrue Holiday 13 poena za Milwaukee.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Boker najbolji

Kod Phoenixa briljirao je Devin Booker sa 42 koša, dok je Jae Crowder upisao 15 poena, 8 skokova i 3 blokade. Centar Deandre Ayton zabio je samo 6 koševa, ali je skupio 17 skokova, dok je najviše podbacio Chris Paul, koji ostvario samo 10 koševa uz loš šut (5-13) i čak pet izgubljenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeća utakmica igrat će se u Phoenixu u nedjelju u 03:00 sata po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Milwaukee je svoj jedini naslov osvojio 1971. godine, a zadnje finale igrali su 1974. Bilo je to doba kada su za Buckse igrale velike zvijezde NBA lige Kareem Abdul-Jabbar i Oscar Robertson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunsima je ovo treće finale NBA lige (1976, 1993, 2021). U zadnjem 1993. godine predvodio ih je Charles Barkley koji je bio u toj sezoni najkorisniji igrač lige, ali u finalu su izgubili sa 2-4 u pobjedama od Jordanovih Chicago Bullsa.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo