bizaran ugovor / NBA doprvaci potpisali Calderona na samo 80 minuta i isplatili mu preko 400.000 dolara!

Image
Foto: Youtube

Calderon je nedavno raskinuo ugovor sa Los Angeles Lakersima kako bi potpisao kao slobodan igrač za aktualne doprvake Golden State Warriorse, no tu su stvari krenule po krivu

3.3.2017.
20:43
Youtube
VOYO logo

Španjolski košarkaški veteran Jose Calderon nevjerojatnom je brzinom zaradio gotovo pola milijuna dolara.

Calderon je nedavno raskinuo ugovor sa Los Angeles Lakersima kako bi potpisao kao slobodan igrač za aktualne doprvake Golden State Warriorse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, dan prije nego je trebao potpisati ugovor, Kevin Durant je ozlijedio koljeno na susretu protiv Washingtona i s obzirom da je njegov povratak na parket neizvjestan do kraja ove sezone, Warriorsi su morali dovesti igrača na njegovoj poziciji.

U zadnji čas su se odlučili za iskusnog Matta Barnesa, a da bi napravili mjesto za njega, morali su Calderonu otkazati dogovorenu suradnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, da bi ispali fer prema njemu, pošto je napustio Lakerse odlučili su potpisati ugovor sa njim, pa ga samo 80 minuta kasnije i službeno otpustiti, a ekipa iz Oaklanda mu je odmah isplatila 415.000 dolara.

"Otkupio je svoj ugovor od Lakersa kako bi došao kod nas. Imao je i drugih ponuda, ali je izabrao nas i na ovaj način smo mu se odužili", rekao je trener Warriorsa Steve Kerr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo NBA lige je danas objavilo kako će Calderon zbog specifične situacije ipak imati pravo potpisati za novi klub i moći igrati u playoffu, a kao najizglednija destinacija spominju se Atlanta Hawksi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo