KUKU LELE / Navijači razapeli košarkaše Crvene Zvezde nakon neočekivanog poraza od Cibone, zvijezda ugasila Twitter

Image
Foto: Pixsell

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde Nemanja Nedović nakon te je utakmice doživio vrijeđanje na društvenim mrežama, kao i većina njegovih suigrača

6.3.2023.
6:54
Pixsell
VOYO logo

Utakmica za pamćenje Cibone u ABA ligi. Vukovi su u 20. kolu regionalne košarkaške lige napravili senzaciju i pred svojim navijačima u Draženovu domu pobijedili Crvenu zvezdu s 85:81.

Neočekivana pobjeda Vukova

Image
VELIKO SLAVLJE /

Split možda nije uspio, ali zato Cibona jest: Moćna Zvezda je pala u Draženovom domu, Kapusta ponovno briljirao

Image
VELIKO SLAVLJE /

Split možda nije uspio, ali zato Cibona jest: Moćna Zvezda je pala u Draženovom domu, Kapusta ponovno briljirao

Do neočekivane pobjede protiv branitelja naslova Cibonu su predvodili, ove sezone definitivno najbolji košarkaš Cibone Borna Kapusta s 23 i Krešimir Radovčić sa 17 poena, no ključne ubačaje u četvrtoj četvrtini postigao je Ivan Majcunić, dok su Filip Petrušev s 15 i Luca Vildoza s 14 ubačaja bili najefikasniji kod Crvene zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde Nemanja Nedović nakon te je utakmice doživio vrijeđanje na društvenim mrežama, kao i većina njegovih suigrača, prenose srpski mediji. Nedović, nekad NBA košarkaš, poznat je po tome da se uključivao u rasprave s navijačima Partizana u prošlosti, no čini se da mu se to obilo o glavu te je odlučio ugasiti profil na Twitteru.

Nedović izvukao deblji kraj

Deblji kraj od ovog poraza je izvukao i košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović, koji je ugasio svoj profil na Tviteru, a sve zbog "navale" navijača Grobara, koji su jedva dočekali priliku da mu se "revanširaju" za podbadanja. Inače, Nedović je poznat po tome da je obožavao da uđe u rasprave i "bocne" navijače crno-belih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Josip Regović/PIXSELL

Trijumf Cibone nad Zvezdom.

"Apsolutno nitko nije očekivao, čak ni oni najvjerniji navijači Cibone nisu vjerovali u pobjedu, što je i njihov trener Josip Sesar rekao nakon utakmice, ali još jednom je dokazana tvrdnja da je košarka igra pet na pet, a ne novca i utrošaka na pojačanja", stoji u pisanju Telegrafa.

Zagrepčani su sad osmi i imaju ostanak u ABA ligi osiguran

Za napomenuti kako je Cibona ovom pobjedom stigla do omjera pobjeda i poraza 8-12 te je osigurala ostanak u ABA ligi, dok je Crvena zvezda pala na 17-2, a oba je poraza ove sezone pretrpjela od hrvatskih predstavnika. Prvi joj je nanio Zadar u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo