sp ostao samo teorija / Najbolji hrvatski košarkaš utučen nakon poraza u Poljskoj: 'Nemam riječi, ovo smo i zaslužili..'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Bogdanović je utakmicu završio s 22 koša i 5 asistencija, no njegov doprinos nije bio dovoljan za pobjedu u Gdanjsku

18.9.2018.
8:03
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović prokomentirao je sinoćnji poraz Hrvatske protiv Poljske u Gdanjsku u kvalifikacijama za SP. 2019. godine. 

Hrvatska je izgubila 74-79 i time srozala svoje šanse za plasmanom na SP na puku teoriju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je utakmicu završio s 22 koša i 5 asistencija, a najveću pomoć imao je u Dariju Šariću koji je zabio 17 koševa. Ipak, uloga debelog favorita i čak četvorica NBA-evaca na raspolaganju nisu bili dovoljni za slavlje nad Poljskom.   

"Nemam riječi, ne znam što bih rekao. Tu smo gdje zaslužujemo biti. Bunili smo na FIBA-u što nismo mogli igrati protiv Rumunjske i Nizozemske u punom sastavu, sad smo igrali, pa se dogodilo isto. S ove dvije pobjede bili bi debelo unutra. Sad smo debelo vani. Ozljeda? Ne znam, pao mi je Ponitka na nogu, mislio sam da je otišlo koljeno, poslije gležanj. Hito sam igrati. Zagrijao se, odradio terapiju u poluvremenu, želio sam igrati. Vjetrujem li da možemo na SP? Nemam komenatra. Treba vjerovati, nadam se da momci mogu dobiti više nego mi. Igrali smo agresivnije nego u petak, ali je nedosputivo da u zadnje dvije, tri minute se dogodi da nismo u dvije četvrtine u bonusu, mi udvajamo ispod koša, pa primamo tricu, daju nam lagane zicere. Ne znam što bih rekao...", napisao je utučeni Bogdanović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo