MOŽE I PREKO LeBRONA: / Bogdanović preletio preko kralja Jamesa i zabio fantastičan koš

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Brooklyn Netsi su na svom terenu iznenađujuće svladali vodeću momčad Istočne konferencije Cleveland Cavalierse sa 104:95. Gostima nije pomoglo ni 30 poena LeBrona Jamesa.

25.3.2016.
9:09
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Bojan Bogdanović je u pobjedi svoje momčadi zabio 12 poena, na terenu proveo 25:53 minute, iz igre šutirao 4-11 (trice 3-8), imao jedan skoko i tri izgubljene lopte. Netsi su do pobjede došli u zadnjoj dionici u kojoj su napravili seriju 14:0.

Sjajan potez Bogdanovića

Posebno je pamtljiva Bojanova akcija s kraja utakmice, kad je dobio loptu u kontri i krenuo na ulaz. Zaustaviti ga nije mogao ni LeBron James, hrvatski reprezentativac lijepo je položio loptu u koš, možda je pritom mogao biti dosuđen i prekršaj obrane, no zvijezda Clevelanda ipak ima sjajan status kod sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji kod Netsa bio je Brook Lopez s 22 koša. Centar Brooklyna je su ukupno 8835 poena preskočio je na drugom mjestu ljestvice klupskih strijelaca Vincea Cartera. Bolji od Lopeza je samo Buck Williams (10440).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redick zabio uz zvuk sirene

Najneizvjesnija utakmica igrala se u Staples Centru, gdje je pobjedu domaćim Clippersima sa zvukom sirene donio JJ Redick. Momčad Doca Riversa imala je loptu sa strane i 1,1 sekundu vremena. Chris Paul izveo je aut, gurnuo loptu kroz noge Masona Plumleeja za Redicka koji je iz okreta zabio za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paul i Crawford zabili su po 25 poena za Clipperse, dok je Lillard s 18 ubačaja bio najbolji kod Portlanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Brooklyn - Cleveland 104:95 Indiana - New Orleans 92:84 New York - Chicago 106:94 Oklahoma City - Utah 113:91 LA Clippers - Portland 96:94

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo