MLADA ZVIJEZDA POTPISALA UGOVOR TEŽAK 158 MILIJUNA EURA: / Booker produžio sa Sunsima na 5 godina

Image
Foto: AFP

Najbolji strijelac momčadi potpisao na 5 godina

8.7.2018.
14:06
AFP
VOYO logo

Nakon što su u lipnju izabrali mladog, darovitog centra Deandrea Aytona kao prvog na NBA draftu, Phoenix Sunsi su svom novom treneru Igoru Kokoškovu osigurali i usluge prve zvijezde i najboljeg strijelca momčadi Devina Bookera za sljedećih pet godina.

Maksimalan ugovor

Sunsi su sa Bookerom potpisali produženje postojećeg ugovora što bi, prema pisanju američkih medija, 21-godišnjem košarkašu trebalo donijeti 158 milijuna dolara, a to je maksimalan iznos koji mu je klub mogao ponuditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvalio se na twitter

"Počašćen sam što se mogu vezati za Sunse na duže razdoblje. Sretan sam što sam u posljednje tri sezone Phoenix mogao zvati svojim domom, jer ova momčad i zajednica imaju posebno mjesto u mom srcu. Hvala Sunsima što su me izabrali i što vjeruju u mene. Veselim se budućnosti i nastojanju da osvojim naslov prvaka sa Sunsima", objavio je nakon potpisa ugovora Devin Booker na Twitteru.

Najbolji šuter trica

Bookera je Phoenix izabrao na draftu 2015. godine kao 13. u prvom krugu. U svojoj trećoj NBA sezoni, ovaj je šuter u 54 utakmice osvnog dijela sezone ubacio 1346 koševa, odnosno 24,9 koševa u prosjeku, što mu je bio najbolji učinak u karijeri. Booker je tijekom posljednjeg All-Star vikenda odnio naslov pobjednika u natjecanju najboljih šutera trica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo