NBA doigravanje / Miami Heat već u prvoj rundi izbacio prošlogodišnje finaliste Istoka, Ja Morant opet oduševio

Image
Foto: Profimedia

Još jedan skromni učinak imao je najbolji igrač Atlante Trae Young. Ovaj je playmaker imao samo 11 poena i time okončao seriju s veoma lošim učinkom.

27.4.2022.
8:55
Profimedia
VOYO logo

Finalisti NBA lige iz 2020. godine, Miami Heat, plasirao se u drugu rundu ovogodišnjeg doigravanja nakon što su s rezultatom od 97-94 svladali Atlanta Hawkse. Klub s Floride je prošao dalje s ukupnih 4-1 u seriji.

Heat je bio znatno oslabljen, susret je propustio najbolji igrač ekipe Jimmy Butler, kao i startni playmaker Kyle Lowry zbog ozljeda. Ipak, nekadašnji All-Star Victor Oladipo vodio je Heat do pobjede s 23 poena. Bam Adebayo dodao je 20 poena, dok je u redovima Atlante najbolji bio DeAndre Hunter s 35 poena i 11 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan skromni učinak imao je najbolji igrač Atlante Trae Young. Ovaj je playmaker imao samo 11 poena i time okončao seriju s veoma lošim učinkom. Veliko je ovo razočarenje za Atlantu koja je prošle sezone bila u finalu Istočne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove pobjede i na Zapadu

Možda i najnapetija ovogodišnja serija igra se na Zapadu, između Memphis Grizzliesa i Minnesote Timberwolvesa. Grizliji su stigli nadomak plasmana u drugu rundu nakon pobjede od 111-109 u odličnoj utakmici, a sada vode s 3-2 u seriji.

Najbolji strijelac utakmice bio je nevjerojatni Ja Morant, koji je ovoga tjedna osvojio i nagradu za igrača koji je najviše napredovao ove sezone. Mladi bek imao je 30 koševa, od kojih je 18 zabio u posljednjoj četvrtini. Karl-Anthony Towns držao je Minnesotu na životu s 28 koševa i 12 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlogodišnji NBA finalisti, Phoenix Sunsi, trznuli su se iz loše forme i s rezultatom od 112-97 svladali New Orleans Pelicanse. Sunsi sada vode seriju s 3-2, što je već iznenađenje jer je malo tko smatrao da Pelicansi mogu parirati momčadi iz Arizone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo