IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO /

Hezonja zbog bolesti izgubio 8 kilograma; 'Već neko vrijeme povraća, ima dijareju i visoku temperaturu'

Image
Foto: Profimedia

Izgubio je osam kilograma i još misli da je Super Mario

10.10.2024.
8:03
Profimedia
VOYO logo

Mario Hezonja je preživio ogromne probleme u posljednjih nekoliko tjedana. Jedan od najboljih hrvatskih košarkaških reprezentativaca propustio je početak sezone svog Real Madrida zbog bolesti od koje je izgubio čak osam kilograma. Ponajbolji as koji igra u Euroligi dugo je patio od mučnine, proljeva i visoke temperature. Bio je iscrpljen i nije mogao jesti, ali sad se konačno oporavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratio se Super Mario prije tri dana u pobjedi njegove momčadi protiv Zaragoze i zabio 13 poena u 26 minuta provedenih na terenu. Kraljevi su slavili sa 101:95 na krilima Džanana Muse koji je postigao 18 poena, sedam skokova i tri asistencija.

"Izgubio je sedam kilograma i još misli da je Super Mario. Drago mi je što si se vratio, pomalo si mi nedostajao", napisao je njegov suigrač Xavier Rathan-Mayes, dok je Chus Mateo nakon utakmice protiv Leyma Corune dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgubio je šest ili sedam kilograma. Sada je na tome da se potrudi da vrati te kilograme i tijelo. On već neko vrijeme ima povraćanje, dijareju i visoku temperaturu. I to je trajalo dugo vremena", rekao je Mateo Chus, trener Reala, na početku sezone.

Ipak, Hrvat izgleda neprepoznatljivo na parketu kada se vratio. Očigledno je izgubio puno kilograma, te je sada primoran da ih vrati.

Prošle sezone Mario Hezonja je postizao 13,5 poena po utakmici uz skoro pet skokova prošle sezone. Hezonja je ovog ljeta koketirao sa više euroligaških ekipa, ali je na kraju odlučio da ostane u redovima Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: 'Ako se ne osjećaš Hrvatom i ne gledaš ovu domovinu kao svoju, nije ti ni mjesto u Hrvatskoj'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo