Hezonja solidan / Madison Square Garden zazivao Irvinga, Hardenu se posrećilo

Image
Foto: AP Images

Mario Hezonja odigrao je solidnu utakmicu protiv Bostona, no to Knicksima nije bilo od velike pomoći

2.2.2019.
8:26
AP Images
VOYO logo

U prvoj utakmici otkako su se odlučili za budućnost bez Krištapsa Porzingisa New York Knicksi i dalje se sudaraju s realnošću koja kaže da su trenutno najlošija momčad NBA lige.

To bi se moglo promijeniti naljeto kada u Madison Square Garden mogu sletjeti dva "maksimalca", a dolazak Boston Celticsa bio je prilika da najpoznatija dvorana na svijetu zazove jednog od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo Kyrieja, želimo Kyrieja", vikali su uglas domaći navijači.

"To nije ništa drugo nego ometanje", komentirao je sam Irving koji je s 23 poena, deset skokova i šest asistencija potpisao Knicksima 12. uzastopni poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Hezonja dobio je 22 minute i unatoč 0/4 za tricu s deset poena bio je jedini dvoznamenkasti domaći košarkaš uz Knoxa (21 p) i Dotsona (22 p).

65 sekundi nedostajalo je da "pukne" niz Jamesa Hardena s 30 ili više poena, no iako je Houston u tom trenutku bio na -19 u Denveru, a Harden na 27, trenutno najbolji igrač Lige pogodio je tricu i 25. put zaredom otišao barem do 30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikoli Jokiću (31 p, 13 s) nedostajala je, pak, jedna asistencija do novog triple-doublea, a za svojih se pet minuta izborio Mike Beasley koji je postavio novi rekord karijere s 35 poena.

Paul George brojao je do 43, s deset pogođenih trica postavio je svoj rekord i rekord franšize, pratio ga je Dennis Schroder s 28, a Russell Westbrook opet je radio ostali posao (14 p, 14 a, 12 s), pa je Oklahoma bez problema prošla kroz Floridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Paul je bio čudesan. Pokušali smo ga čuvati na sve moguće načine, ali bila je to jedna od najimpresivnijih šuterskih večeri koje sam vidio ove sezone", pohvalio ga je Miamijev trener Erik Spoelstra.

NBA, 1. veljače:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New York-Boston 99:113
Charlotte-Memphis 100:92
Miami-Oklahoma City 102:118
Utah-Atlanta 128:112
Denver-Houston 136:122

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo