Jazz u krizi / Loša večer Bogdanovića: Utah izgubila četvrtu utakmicu u nizu

Image
Foto: AP Images

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović šutirao je samo 3 od 14 u četvrtom uzastopnom porazu Utah Jazza.

13.1.2022.
9:46
AP Images
VOYO logo

Košarkaši Utah Jazza nastavljaju s lošim nizom. Bojan Bogdanović zabio je samo devet poena, a zaradio je i tehničku. Cleveland Cavaliersi su na koncu slavili s rezultatom od 111-91.

Cavsi su nanijeli Jazzu četvrti uzastopni poraz, a momčad iz Salt Lake Cityja u velikim je problemima bez All-Star centra i najboljeg obrambenog igrača lige Rudyja Goberta, koji je završio u COVID protokolima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji u redovima Cavsa bio je Lamar Stevens, koji je s 23 poena imao najbolji učinak u karijeri. Lauri Markannen dodao je 20 koševa, a Darius Garland podijelio je 15 asistencija sa samo dvije izgubljene lopte.

pic.twitter.com/cFXhFvmMqS

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudar dvije najbolje ekipa Istoka

Košarkaši Brooklyn Netsa i Chicago Bullsa odmjerili su snagu u susretu dviju najbolji ekipa Istočne konferencije. Netsi su izašli kao pobjednici s rezultatom od 138-112, a utakmicu je prelomila monstruozna treća četvrtina koju su Netsi dobili 39-19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James Harden i Kevin Durant bili su najbolji igrači Netsa. 'Brada' je imao 25 poena, 7 skokova i čak 16 asistencija. Durant, kojeg mnogi smatraju najboljim igračem svijeta, zabio je 27 koševa na samo deset šuteva, a dodao je i devet asistencija.

James' moves are unmatched@JHarden13 #NBAAllStarpic.twitter.com/7Pr7SIOnJR

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Los Angeles Lakersi nikako ne mogu uhvatiti kontinuitet u nastupima. Košarkaši Sacramento Kingsa slavili su s rezultatom od 125-116, a pobjedu im je donijela treća četvrtina koju su dobili s rezultatom od 40-23.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakersima nije pomogla nova fenomenalna izvedba LeBrona Jamesa, koji je vodio Lakerse s 34 poena, 7 skokova i 6 asistencija. Russell Westbrook nastavlja s mučnim nastupima, imao je samo osam poena uz šut od 2-14.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo