LEGENDARNI PEPSI O GAŠENJU KK ZAGREBA: / 'Krivi za ovo su apsolutno svi koji su u klubu bili nakon mog odlaska'

Image
Foto: PIXSELL

'Naravno da mi teško pada ovo sve što se sada događa. Klub je 'mrtav''

14.9.2018.
10:10
PIXSELL
VOYO logo

KK Zagreb, nekadašnji hrvatski košarkaški prvak, ponovno se našao u medijima nakon što je prije nekih mjesec dana objavljeno da se odustaje od nastupanja u drugoj ligi hrvatske košarke što klub iz Trnskog gura prema amaterizmu i gašenju.

'Mravi' su odgojili mnoge poznate hrvatske košarkaše, neki od njih su i danas nositelji igre reprezentacije poput Darija Šarića i Krune Simona, tu je i Mario Hezonja koji se nedavno osvrnuo na zbivanja u klubu nakon teksta kojeg je objavio Telesport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klubu dao 30 godina

Godinama je u Trnskom važna bila riječ legendarnog trenera Boška Božića Pepsija koji s tugom u očima gleda što se zbiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zagrebu sam dao 30 najboljih godina svojeg života. Naravno da mi teško pada ovo sve što se sada događa. Klub je 'mrtav'", prenosi 24sata.hr njegove riječi u kojima nema milosti za rukovodeće ljude:

'Nikog neću amnestirati'

"Otišao sam iz kluba 1999. godine. Koga krivim za situaciju u Trnskom?! Apsolutno sve koji su u klubu bili nakon mojeg odlaska. Nikog neću amnestirati. Ni one koji su bili dugo ni one koji su kratko bili u klubu. Svi su krivi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod mene nije bilo lažnih obećanja. Igračima su plaće isplaćivane po dogovoru. Uvijek je bilo reda. Otišao sam iz kluba zbog sukoba s tadašnjim predsjednikom Čovićem. Kod mene je riječ bila svetinja, kad bi igrač potpisao ugovor, onda bih se ja potrudio da sve što tamo piše bude riješeno. Nije mi bilo lako otići, pa i kamen bi nakon toliko godina u klubu pokazao emocije", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo