LEBRON, VIDIŠ LI OVO: / Kevin Durant objavio je vijest koja je uzdrmala cijelu NBA ligu

Image
Foto: AFP

Jedna od najvećih košarkaških zvijezda današnjice 27-godišnji Kevin Durant prešao je iz Oklahoma City Thundera u Golden State Warriorse.

4.7.2016.
18:12
AFP
VOYO logo

Ne računamo li LeBrona Jamesa koji je formalno bio slobodan igrač, ali se obvezao na ostanak u Clevelandu, Kevin Durant bio je najpoželjniji od slobodnih košarkaša na NBA tržnici. Oklahoma City ga je želio zadržati, ali za dovođenje jednog od najboljih košarkaša današnjice zainteresirani su bili Golden State, San Antonio, Miami, Los Angeles Clippersi i Boston. Durant je prethodnih dana razgovarao s predstavnicima svih klubova i te je donio odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden Stateu je pri realizaciji ovog pomogao Jerry West. Legendarni košarkaš je telefonski popričao s Durantom i iznio mu svoje argumente zašto bi se trebao pridružiti njegovom klubu. Prema iskazima onih koji su upoznati sa sadržajem njihova razgovora, West je Durantu govorio o svojim frustracijama izazvanih porazima u NBA finalima. Naime, West je izgubio prvih sedam finala prije nego je osvojio prvi i jedini prsten prvaka u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Durant je, zasada, samo jednom stigao uopće do prilike za osvajanje naslova, a prošle ga je sezone jedna pobjeda dijelila od pobjede nad Warriorsima i plasmana u veliko finale protiv Clevelanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo