LEBRON DOVODI VELIKU ZVIJEZDU U LAKERSE: / Novi poraz ogolio je probleme, a njih dvojica snimljeni su na zajedničkoj večeri

Image
Foto: AFP

Najviše štete Lakersima napravio je bivši igrač te momčadi D'Angelo Russell

19.12.2018.
8:35
AFP
VOYO logo

LeBron James bio je na visini zadatka s učinkom od 36 poena, 13 skokova i osam asistencija, 23 poena i šest uhvaćenih lopti dodao je Lonzo Ball, a Kyle Kuzma 22 uz jedanaest skokova i sve to bilo je nedovoljno Los Angeles Lakersima da slave kod ne odveć jakih Brooklyn Netsa u jednoj od četiri utakmice koliko ih je u noći na srijedu odigrano u NBA ligi.

Najviše štete Lakersima napravio je bivši igrač te momčadi D'Angelo Russell. Drugi izbor drafta iz 2015. ubacio je nekadašnjem timu 22 poena uz 13 asistencija te zajedno sa ostatkom tima ogolio neke očite probleme u redovima Lakersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo bi to čudesno

Nakon blokade koju je dobio od Jarretta Allena u pokušaju da zakuca kroz obruč Netsa, jasno je i samom Jamesu bilo da će završiti na društvenim mrežama na način na koji nije naviknut.

"Puno je mlađi od mene, meni je potrebno neko vrijeme da se zagrijem", objasnio je LeBron James koji nije mogao pobjeći od pitanja o osnaživanju tima čiji je vođa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz "vidjet ćemo, nisam ja zadužen za takve stvari" i slične fraze James je priznao da bi bilo "čudesno" kad bi se realizirala ideja o dovođenju vjerojatnog najboljeg centra lige Anthonyja Davisa, a viđen je i u ponedjeljak na zajedničkoj večeri s Carmelom Anthonyjem.

Zvijezda NBA lige nedavno je otpuštena iz redova Houston Rocketsa, a James je odmah spremno ustvrdio da je "oduvijek želio igrati s njim u istoj momčadi". Poruka klubu je poslana, odgovor se čeka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekinuta Indianina serija

Dodajmo da je Ivica Zubac u porazu Lakersa sudjelovao s jednom asistencijom, a da je odigrana i jedna utakmica s dvojicom hrvatskih košarkaša na parketu. Cleveland Cavaliersi su iznenadili Indiana Pacerse 92-91 pobjedom uz dva poena, četiri skoka, dvije asistencije i blokadu Ante Žižića, dok je na strani poraženog tima Bojan Bogdanović ubacio 14 uz loših 5-14 iz igre, od čega 0-4 iza crte za tricu.

Koš odluke ubaco je Larry Nance Jr. koji je ogled odigrao na poziciji centra i zaključio ga s 15 poena i rekordom karijere od 16 skokova. Prvi put u karijeri svojim je ubačajem donio pobjedu svom timu, a tim košem i zaustavio pobjednički niz Indiane na brojci sedam...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Indiana Pacers - Cleveland Cavaliers 91-92 Atlanta Hawks - Washington Wizards 118-110 Brooklyn Nets - LA Lakers 115-110 Denver Nuggets - Dallas Mavericks 126-118

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo