Hrvatski reprezentativac opet heroj: 'Izgleda kao najveći srećković na svijetu'

Hrvatskog košarkaša Krunoslava Simona definitivno ide zadnjih dana, a njegovom zaslugom je Lokomotiv Kubanj unutar sedam dana upisao dvije velike europske pobjede.

15.11.2013.
9:17
VOYO logo

U prošlom je kolu Simon sa zvukom sirene u produžetku pogodio tricu za slavlje svoje momčadi kod Panathinaikosa, a skoro je sve reprizirao ovog četvrtka u domaćem ogledu protiv španjolske Kutxe Laboral.

Opet je Simon pogodio tricu za pobjedu 85:84, samo što ovaj put nije bilo sa zvukom sirene već sedam sekundi prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgleda mi kao da je najveći srećković na svijetu. Ako planirate igrati igre na sreću ovih dana, obavezno zovite Krunu", rekao je Derrick Brown, Simonov suigrač u Lokomotivu.

//www.youtube.com/embed/stjjEy4-0cA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini D se Lokomotiv nalazi na vrhu ljestvice zajedno s Maccabijem. Obje momčadi imaju omjer 4-1.

Košarkaši Fenerbahçea nezaustavljivo ove sezone ruše sve pred sobom u Euroligi, pa su tako upisali i petu pobjedu u skupini A, u isto toliko nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez ikakvih problema je istanbulska momčad na svom parketu pobijedila francuski Nanterre 83-66, a opet je, pak, najbolji igrač turske momčadi bio hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović. S 20 poena Bogdanović je bio prvi strijelac pobjedničke momčadi, a tome je dodao četiri skoka, te po tri asistencije i ukradene lopte.

Imao je Bogdanović šut 6-9 za dva poena, 2-6 za tri i 2-2 s linije slobodnih bacanja. Dobro su ga pratili Emir Preldžić sa 16 i Nemanja Bjelica s 15 poena i šest skokova. Luka Žorić, drugi Hrvat u sastavu Željka Obradovića, je ubacio četiri poena za 11 minuta, uz dva skoka i loš šut iz igre 1-5 (2-2 za jedan).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo