KK DINAMO PREDSTAVIO 'UGOVOR SEZONE' / Mnogi su mislili kako dolazi igrač, ali klub je svojim navijačima priredio nešto puno veće od toga

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

KK Dinamo predstavio 'Ugovor sezone'

20.9.2022.
16:21
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Veliko iznenađenje i prilika za sve dolazi iz KK Dinamo Zagreb. Novi hrvatski košarkaški hit prvoligaš danas je poslao priopćenje s kojim je itekako podigao puls i ubrzao rad srca sviju onih koji vole plavu boju i kojima je Dinamo u srcu. Dakle, košarkaški Dinamo predstavio je “Ugovor sezone” kako su najavili na svojim društvenim mrežama prije tjedan dana.

Image
PROZVALI POLICIJU /

KK Dinamo: 'Potez interventne je doveo do sukoba. Za takvo što nije bilo nikakvog povoda, pa naše su igrače odgurivali'

Image
PROZVALI POLICIJU /

KK Dinamo: 'Potez interventne je doveo do sukoba. Za takvo što nije bilo nikakvog povoda, pa naše su igrače odgurivali'

Navijači imaju priliku

Unatoč tome što su mnogi mislili da je riječ o transferu s nekim igračem, spominjao se u nekim medijima čak i dvostruki prvak Europe Krunoslav Simon, novi premijerligaš najvažniji ugovor potpisat će upravo sa svojim navijačima, tj. sa svakim kupcem sezonske ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko su im navijači važni u KK Dinamo su pokazali i obećanjem kako će u slučaju prodanih 986 sezonskih ulaznica kao glavnog sponzora kluba na svom dresu istaknuti upravo Bad Blue Boyse kroz znak buldoga i broj 1986 koji označava godinu osnivanja te navijačke skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ugovorom sezone KK Dinamo ne prodaje “tek ili samo” godišnju ulaznicu za iduću sezonu, već se obvezuje svakom navijaču pismeno da će na svim razinama, od samog vodstva kluba preko stručnog stožera do samih igrača djelovati dostojno imenu koji nosi. Pokraj svih sponzora s kojima je KK Dinamo dogovorio ili će dogovoriti suradnju, upravo kao glavnog sponzora vidimo naše navijače. Bez navijača niti klub, kako u Zagrebu, tako i u Hrvatskoj, Europi ili svijetu nema smisla postojanja”, objavili su iz ovog zagrebačkog kluba. Cijena godišnje bit će 400 kuna, a može se kupiti u Bad Blue Boys Fan shopu u Ilici 37, klupskim prostorijama na adresi Rudeška cesta 71 i online na klupskim web stranicama: www.kkdinamo.hr/godisnje-ulaznice.

Boysi velika i ključna potpora i poluga kluba

Podsjetimo, KK Dinamo je i u prošloj, drugoligaškoj sezoni imao veliku potporu Bad Blue Boysa na čijim krilima su u finalu pobijedili Bosco i plasirali se u najviši rang hrvatske košarke, a još uvijek se pamti dojmljiva atmosfera koju su Boysi stvorili uoči Božića u Kupu Krešimira Ćosića protiv Cibone. Ne treba sumnjati kako će to ponavljati u nadolazećim prvenstvenim utakmicama protiv Cibone, Zadra, Splita, Šibenika, Alkara i drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

“Bliži se početak nove sezone u kojem će KK Dinamo debitirati u najvišem rangu hrvatske košarke! Povodom toga, u dogovoru s vodstvom Kluba, odlučili smo provesti akciju prodaje sezonskih ulaznica i tako postaviti temelje za budućnost kluba kako bi u što skorijoj budućnosti dosegli razinu u kojoj ćemo se boriti za naslov prvaka države i nastupati u europskim natjecanjima. Također, odlučili smo da neće biti krajnjeg roka prodaje sezonskih ulaznica već će one biti u prodaji sve do kraja sezone čime želimo omogućiti svakome da, bez obzira na osnovnu svrhu ulaznica, podrži rad Kluba na ovakav način”, objavili su Bad Blue Boysi na svojim kanalima.

Pojačanja

KK Dinamo uoči sezone potpisao je nekoliko novih igrača, među kojima su i veteran koji je nekad žario i palio hrvatskim parketima Ivan Novačić, Tomislav Cvitković, Ivan Vučić, Marin Vručinić, Stipe Dugandžić, a u klubu je i trener Damir Cici Miljković, legenda KK Zagreb i nekad omiljeni košarkaš, prijatelj brojnih navijača i sam veliki navijač Dinama. Uz starosjedioce poput Hrvoja Garafolića, Damira Markote, Andra Anzulovića u klubu su tako pokazali da imaju ozbiljne ambicije u prvoj sezoni među najboljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo