Glad za medaljom / Kapetan reprezentacije - ponovno doma: Roko Leni Ukić potpisao za Cedevitu i najavio medalju na Eurobasketu

Roko Leni Ukić, povratnik u Cedevitu, u razgovoru za RTL kaže: 'Imao sam izdašnijih ponuda, ali s Cedevitom želim igrati Euroligu'

23.7.2017.
19:05
VOYO logo

U svojoj maloj splitskoj teretani Roko Leni Ukić priprema se za povratak na domaći parket. Nakon dvije godine ponovno će obući dres Cedevite.

"Volim doći u klub gdje znam da ću imati dobru ulogu, gdje će neke stvari ovisiti o meni, tako da je sad Cedevita klub po mjeri u ovoj situaciji", kazao nam je Roko Leni Ukić, povratnik u Cedevitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro poznaje i novog trenera, bivšeg slovenskog izbornika Jurija Zdovca i već su postavili ciljeve - osvajanje ABA lige i igranje u Euroligi.

"Napasti ABA ligu, igrati u Euroligi, to bi bila velika stvar za hrvatsku košarku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nove sezone s Cedevitom, Ukić će kao kapetan povesti reprezentaciju na Eurobasket. Uvijek je, kaže, želja medalja ali neće to biti nimalo lako i ostvariti.

"Imamo pravo na optimizam kada je riječ o medalji", istaknuo je Ukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do medalje će morati bez mladih zvijezda Hezonje, Žižića i Zubca. Kao kapetan kaže, poštuje takvu odluku, ali ju ne razumije. 

"Mi njih ne bi trebali moliti, oni trebaju pristup reprezentaciji. Hezonja nam je prošle godinje pomogao, Žižić nema nijedan nastup."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon kraćeg odmora u Splitu Ukić će se posvetiti pripremama s reprezentacijom, Hrvatskoj za razliku od nekih nikad nije okrenuo leđa.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo