VIDEO: / Kaos u Sofiji! Pomahnitali Bugari isprebijali srpske navijače

Dvoboj 8. kola košarkaške ABA lige u Sofiji između bugarskog Levskog i beogradskog Partizana prekinut je zbog tučnjave navijača na tribinama.

15.11.2014.
20:50
VOYO logo

Na početku druge četvrtine navijači domaće momčadi su utrčali na teren kako bi se obračunali sa srpskim navijačima, a u tučnjavi na tribinama bilo je i teže ozlijeđenih osoba. Kako javlja B92, deblji kraj su izvukli gostujući navijači.

Igrači i stručni stožer Partizana su pobjegli u svlačionicu nakon par minuta nereda, dok su igrači Levskog pokušavali zaustaviti svoje navijače da ne prodru na tribinu s 'grobarima'. Čak su i za njima ušli na tribinu i branili navijače Partizana od udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/1uOlCTmwzmw

Gužvu na parketu i na tribinama prekinuo je tek dolazak specijalne policije koja je krvavi pir huligana prekinula tek nakon nekoliko minuta potpunog kaosa. Kasnije, kada se dvorana ispraznila, dvoboj je nastavljen, a gosti su slavili s 98:66.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, niti gostovanje hrvatske nogometne reprezentacije u Sofiji nije prošlo bez nereda, ali navijači Levskog nisu bili ti koji su napadali Hrvate. Oni su tijekom utakmice Bugarske i Hrvatske dignuli dvije poruke 'Srbe na vrbe' i 'Marseille 1934', podsjećajući na atentat jugoslavenskog kralja Aleksandra I. Karađorđevića u Francuskoj prije 80 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo