odluka o prvaku / VIDEO Potpuni kaos u Beogradu: Zvezdini navijači napali košarkaše Budućnosti!

Image
Foto: ABA Photo

Crvena zvezda i Budućnost nisu započele dvoboj u Pioniru prema rasporedu nakon što su napadnuti gostujući košarkaši

22.4.2019.
19:13
ABA Photo
VOYO logo

U Beogradu je u 19 sati trebala započeti majstorica za prvaka ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti, no lopta se na vrijeme nije podbacila, a pitanje je i hoće li.

Uoči dvoboja došlo je do svakakvih događanja koja su dovela utakmicu pod znak pitanja jer napadnuti su igrači gostujućeg kluba, Norris Cole, Earl Clark i Nemanja Gordić. Cole je već na zagrijavanju provocirao gađajući kamermana loptom, pa se počeo raspravljati i s dječakom koji čuva loptu na što su domaći navijači poludjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crnogorci su se potom povukli u svlačionicu 20 minuta prije početka, a stradao je i Suad Šehović i njegova ruka i ako se utakmica i odigra, on neće moći pomoći suigračima.

"Kada su igrači krenuli izlaziti iz tunela, krenula je totalna histerija i gađanje svim mogućim tvrdim predmetima - kovanicama, baterijama za telefone, kamenjem, punim bocama, dijelovima metle, upaljačima, stolicama. Oko 40 navijača ušlo je na teren i došlo do klupe Budućnosti. Pljuvali su i fizički napali igrače. Fizički su napadnuti Norris Cole, Earl Clark, Nemanja Gordić koji je gađan stolicom koju je bacio navijač iz partera", priopćili su iz Budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, nisu se htjeli ni vratiti dok se ne isprazni dvorana ili njen veći dio, a kakva je organizacija, pokazuje činjenica da se 40 minuta prije početka nekoliko Zvezdinih navijača osjetilo pozvanima, pa su na parketu šutirali na koš (?).

Ipak, prema posljednjim vijestima postignut je dogovor nakon što je na domaće navijače apelirao i kapetan Branko Lazić, Budućnost se vratila na parket i nakon novog zagrijavanja dvoboj će konačno početi oko 20 sati, sa sat vremena zakašnjenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo