KAKVA PLJUSKA HRVATSKOM STRATEGU: / Jedan od najboljih trenera svijeta popljuvao Acu Petrovića zbog posljednjih izjava

Image
Foto: Profimedia, AFP

Nakon utakmice Petrović je dao možda pomalo i nekonvencionalnu izjavu

4.9.2019.
21:07
Profimedia, AFP
VOYO logo

Hrvatski trener Aleksandar Petrović, napravio je čudo s brazilskom košarkaškom reprezentacijom u dosadašnjem dijelu Svjetskog prvenstva. Košarkaši Brazila svladali su moćnu i favoriziranu Grčku za koju igra MVP NBA-a Giannis Antetokounmpo sa 79:78.

Nakon utakmice Petrović je dao možda pomalo i nekonvencionalnu izjavu, u kojoj je lagano "bocnuo" Giannisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova utakmica je razlog zašto svi toliko volimo ovu igru. Imamo 23-godišnjaka koji je MVP NBA lige. I, tko ga je zaustavio? Četrdesetodišnji Alex Garcia koji mu je isprašio guzicu", rekao je Aco Petrović i potom naglasio kako je više strahovao od Sloukasa i Printezisa.

Burna reakcija

Činjenica je, Giannis je imao slab učinak, ubacio je 13 poena i uzeo četiri skoka. Međutim, Petrovićeva izjava izazvala je burnu reakciju donedavnog trenera Panathinaikosa, Ricka Pinta, inače slavnog sveučilišnog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brazil dobije Grčku pola koša razlike i Izbornik se hvali kako su isprašili guzicu jednom od najboljih igrača na planeti. Ono što najviše volim kod Giannisa je to što on nikad ne bi izjavio tako nešto. Vrlo je ponizan i skroman", napisao je Pitino na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo