JE LI ZBOG OVE DJEVOJKE POLA SRBIJE NA NOGAMA? / Suci gledali nju, zbunili se i donijeli krivu odluku

Image
Foto: Screenshot

Jedna je crvenokosa djevojka koja sjedila za zapisničkim stolom na jučerašnjoj utakmici 27.

23.3.2017.
19:08
Screenshot
VOYO logo

Naime, 20 sekundi prije završetka produžetka slovenski sudac Damir Javor i Španjolac Juan Carlos Garcija imali su ozbiljnu dilemu. Treba li loptu dodijeliti Crvenoj zvezdi ili Olympijakosu?

Suci su došli do zapisničkog stola i čekali da im mlada dama pokaže spornu situaciju. E sad, trebalo im je više od dvije minute da odluče kome dati loptu. Jesu li više gledali zgodnu djevojku za stolom ili spornu situaciju, pitaju se na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju su dosudili loptu za Olympiakos koji je u drami pobijedio Crvenu zvezdu u Beogradu 66-64, a Delije su nakon posljednjeg zvuka sirene i poraza žestoko izviždali i suce i protivnika, koliko god Delije bile u bratskim odnosima s navijačima Olympiakosa Gate 7. Grci su ovom pobjedom ugrozili prolazak beogradskog sastava u Euroligi i srpski klub sad mora dobiti dvije od sljedeće tri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Srbiji tvrde da je slovenski sudac pogriješio jer, kako navode pravilnik Eurolige, ako suci nakon pregledane snimke ne mogu ustanoviti čija je lopta, ostaje na snazi prvotna odluka, a to je ona španjolskog suca koji je dosudio loptu za Zvezdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nevjerojatno da klupa Zvezde nije reagirala, kao da nitko nije znao za ovo pravilo. U pitanju je klasična povreda materijalnih pravila igre. On nema pravo mijenjati odluku kolege, ako se na snimci ne vidi jasno situacija, nemaš pravo mijenjati tako krupnu stvar", čudio se u razgovoru za Telegraf košarkaški sudac koji je htio ostati anoniman.

Slovenac Javor s parketa je izlazio pod zaštitarskom pratnjom zbog straha od odmazde Delija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa


KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo